Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidaţi

Conservatorii au gânduri mari pentru Rădăuţi şi Dărmăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii suceveni şi-au prezentat într-o conferinţă de presă candidaţii la funcţia de primar în localităţile Rădăuţi şi Dărmăneşti, Petrea Fasolă, respectiv Ioan Voiciuc, care conduc şi organizaţiile locale ale PC.

Petrea Fasolă, fost primar, viceprimar, în prezent consilier local, a dezvăluit parte din programul său electoral cu care va încerca să „rupă” voturile rădăuţenilor. Astfel, conservatorul pune accent pe dezvoltarea edilitară, sens în care are în vedere accesarea de fonduri europene pentru realizarea aducţiunii de apă şi a canalizării pe unele străzi ale municipiului sau a unei şosele de centură pentru preluarea transportului greu care produce poluare, disconfort şi care afectează locuinţele rădăuţenilor.

„Ne preocupă, de asemenea, extinderea parcurilor. În ultima vreme, parcurile au fost agresate fie de lucrările edilitare care s-au realizat, fie chiar de intrarea unor cetăţeni prin luarea unor terenuri în proprietate. Vrem să realizăm un coeficient mai bun de parcuri pe cap de locuitor. Oraşul este apreciat pentru centrul său istoric cu clădiri cu o arhitectură deosebită şi de aceea dorim să promovăm un proiect pentru reabilitarea centrului istoric, inclusiv refacerea în forma care a fost odată”, a explicat Fasolă.

El a mai spus că programul său electoral mai prevede crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea afacerilor şi oferirea de facilităţi investitorilor.

 

Cămin cultural nou în satul Dărmăneşti

Candidatul PC la funcţia de primar al comunei Dărmăneşti, Ioan Voiciuc, se află în prezent la al doilea mandat de consilier local şi consideră că acest lucru îi asigură experienţa necesară pentru a ocupa fotoliul de edil şef.

„Pentru că am opt ani de Consiliu Local, cunosc o serie din problemele cu care se confruntă comuna pe care îmi propun să le rezolv. Printre obiective voi urmări în primul rând o colaborare cât mai bună cu directorul şcolii în vederea promovării de proiecte pentru învăţământ. Sunt pentru continuarea proiectelor care se află în derulare, cum ar fi realizarea canalizării de care comuna are nevoie. Ceea ce este bun cred că este bine de păstrat. O parte de proiecte au fost propuse de mine ca şi consilier local”, a declarat Voiciuc.

El promite, de asemenea, construirea unui cămin cultural în satul Dărmăneşti, sat în care trăiesc aproape jumătate din locuitorii comunei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conservatorii au gânduri mari pentru Rădăuţi şi Dărmăneşti.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conservatorii au gânduri mari pentru Rădăuţi şi Dărmăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fasola e seful de cabinet a lui olarean trimis de
( 7 apr 2008, 11:59:41
cum dracu candideaza mosneagul impotriva lui olarean? pai olarean e cel ce-l plateste ca si consilier la cabinetul lui parlamentar. mosneagul mai are un part si moare si-i mai trebuie primar? ma buseste rasul. dar daca si conservele nu aveau pe cine sa puna...l-au pus pe expiratul asta. dupa mecla , si presedintele conservelor tot un expirat este. n-au auzit mai nimic despre el. e presedinte facut la apelul de seara al bocancilor. asa partid...asa presedinte.
2.   Hahaha trimis de
( 7 apr 2008, 14:01:00
domnul "Voiciuc" pe care il cheama de fapt Boiciuc sa-si vada de injectat gainile lui si sa lase primaria pt oameni mai capabili ca el. Ce a realizat domnul 'voiciuc' 4 ani ca si consilier , sa spuna macar un proiect initiat de dumnealui. Bine ca a avut grija sa-si cumpere teren de casa pe locul care trebuia sa fie dat vreunui cuplu de tineri casatoriti. Hotilor mai lasti pe altii , nu va lacomiti la cei 200 Ron indemnizatie de consilier , poate exista oameni care chiar vor sa faca ceva pt comuna Darmanesti
3.   Fasole-primar trimis de
( 7 apr 2008, 14:54:39
este clar pentru toti,am fost pedepsiti cei din radauti ,avem din nou un comunist care sa trezit la viata si vrea primar .Acum vrea sa protejeze spatiile verzi dar la vot a fost primul care a votat pentru distrugerea lor.Fasola face jocul lui Frunza ,va rupe voturi de la OLAREAN .BUNICILOR DE CE NU AVETI BUNUL SIMT SA VA RETRAGETI ,NU AVETI NEPOTI DE CRESCUT .VA CAUTA CEA CU COASA IAR VOI VRETI SA AJUNGETI PRIMARI,RUSINE.....
4.   ATENTIE VINE POLUAREA trimis de
( 7 apr 2008, 23:09:46
Radauteni vi se pregateste ceva: Veti avea "FASOLA" pe gratis. Bai mare atentie, mirosul de la gaze (nu alea de la masini) vor determina UE sa restrictioneze deplasarea membrilor tarilor UE prin Radauti. Mare atentie, nu va jucati cu chibritul ca nu de alta, sare in aer orasul. FASOLA = mare pericol !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei