Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întrebări

Pardău a anunţat acţionarii suceveni ai consultantului la “Utilităţi şi mediu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, deputatul Dumitru Pardău, a anunţat, vineri, numele acţionarilor suceveni la firma de consultanţă a proiectului “Suceava –Utilităţi şi mediu la standarde europene”, Ingenieurbüro Gunter Reimer GmbH. Deputatul nu a putut preciza dacă este vorba despre acţionarii firmei din Germania sau de la filiala de la Suceava, înfiinţată anul trecut pentru desfăşurarea operaţiunilor financiare din România.

Conform deputatului PD-L, acţionarii de la Ingenieurbüro Gunter Reimer GmbH sunt Ion Grosu, Liliana Şutac, Gherman Leonid şi Baban Geta, toţi din Suceava, Anton Leahu din Ostra şi Mihai Mateiciuc din Rădăuţi.

Dumitru Pardău a spus că nu este mulţumit de explicaţiile furnizate de conducerea Consiliului Judeţean şi a societăţii Bucovina Ecotermgaz în legătură cu derularea contractului de consultanţă şi aşteaptă în continuare lămuriri.

“N-am spus că este ceva ilegal, dar să ni se spună de ce facturează CJ cu 12 la sută către această firmă? Firma are punct de lucru în Suceava, deschis în urmă cu 1 an. Să ni se spună de unde a apărut această firmă care nu are nici un angajat şi emite facturi către CJ”, a solicitat Pardău.

Ingenieurbüro Gunter Reimer GmbH, cu sediul în oraşul Minden, din Germania, a câştigat licitaţia internaţională de consultanţă în proiect, oferta acesteia fiind declarată câştigătoare prin hotărârea Comisiei de Evaluare nr. 13.308 din 18 noiembrie 2002.

Ulterior, firma germană a încheiat un acord de colaborare pe acest proiect cu o firmă din Bucureşti, iar de anul trecut are şi punct de lucru în Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău a anunţat acţionarii suceveni ai consultantului la “Utilităţi şi mediu”.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pardău a anunţat acţionarii suceveni ai consultantului la “Utilităţi şi mediu”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMISIONARUL-BARON trimis de
( 7 apr 2008, 10:55:54
SI PRIN ACEASTA SOCIETATE MIRZA A TRAS CACIALMAUA PROIECTULUI UTILITATI SI MEDI CU GAZELE NATURALE LA CELE 62 LOCALITATI DIN JUDETUL SUCEAVA. DACA MIRZA SI AI LUI: VELEANU, ANTON, ETC. NU INCROPEAU ACEASTA CACIALMA CELE 62 LOCALITATI CONSUMAU DE MULT GAZE NATURALE: CIMPULUNG, VATRA DORNEI, PATRAUTI, CORNU LUNCII, BAIA, DRAGUSENI, DARMANESTI, MILISAUTI, ETC. DECI LA ALEGERI DRAGI SUCEVENI TRAGETII SI VOI CACIALMAUA D-LUI MIRZA SI LASATI-L SA SE ODIHNEASCA: LASANEEEEEeeeee, CARATEEEEEeeee.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei