Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 apr 2008 - Anul XIII, nr. 81 (3762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proces

PD-L-istul Barbă, chemat în faţa instanţei de către Fron

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Sasca, Gheorghe Fron, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Cornu Luncii, a anunţat ieri că-l va da în judecată pe vicepreşedintele PD-L Suceava, Niculai Barbă, pentru afirmaţiile „jignitoare” pe care le-a făcut la adresa sa şi a partidului pe care-l reprezintă.

Este vorba de declaraţiile lui Barbă potrivit cărora PSD s-ar face vinovat „într-un fel sau altul” de moartea unui asistat care a fugit din Centrul Sasca în ziua în care Fron îşi lansa candidatura la primărie.

Gheorghe Fron a catalogat drept „aberaţii” declaraţiile lui Barbă şi a precizat că lansarea candidaturii sale a avut loc pe data de 20 martie, ora 16, în timp ce asistatul a fugit din Centru în ziua de 23 martie.

Fron a spus că incidentul de la Sasca a fost raportat atât forului superior al instituţiei, cât şi Poliţiei, „aşa cum se face de obicei”.

„Nu are nici o legătură una cu alta şi sunt jignit de afirmaţiile pe care le-a făcut domnul Barbă prin aceea că eu aş fi luat salariaţii unităţii şi, inclusiv, paznicul şi de asta a putut să fugă omul. Dumnealui probabil că nu ştie că după noile reglementări, aşezămintele gen Sasca nu sunt puşcării. Noi tratăm acele persoane în stare de libertate, deci ducem o muncă destul de grea ca să le recuperăm şi să le reabilităm şi avem rezultate foarte bune. Din păcate, mai există şi câte un incident cum s-a întâmplat pe 23 martie. Asta face parte din normalitatea, să-i spunem, a vieţii. Aşa se întâmplă şi în viaţa de zi cu zi, dar nu să căutăm acum ţap ispăşitor că, uitaţi-vă, din cauza faptului că eu mi-am depus candidatura a fugit omul din Centru”, a declarat Fron.

 

Fron susţine că în spatele acuzaţiilor lui Barbă se află Flutur

Directorul Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Sasca consideră că în spatele acuzaţiilor lui Barbă se află, de fapt, şeful politic al acestuia, preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur.

Fron a spus că Flutur s-a întors împotriva sa după ce a refuzat să candideze la primărie din partea PD-L. El susţine că liderul democrat-liberal i-a promis „foarte multe miliarde” ca să candideze pentru PD-L, iar după ce l-a refuzat a început cu ameninţările.

„Am simţit-o în momentul în care s-a făcut lansarea mea de candidat, pentru că a venit foarte multă poliţie. Nu s-a mai întâmplat nicăieri lucrul acesta. Motivaţia a fost aceea ca să nu se întâmple evenimente nedorite, să nu vină cumva de la alte partide să ne creeze probleme. Imediat după ce s-a terminat şedinţa de lansare am fost contactat de poliţie şi mi s-a spus că o să trebuiască să primesc un avertisment pentru ca să nu aibă ei probleme. A doua zi, pe data de 21, a venit subinspectorul Muscă Dorin care mi-a întocmit un proces verbal şi mi-a dat amendă de la 1.000 la 10.000 de lei. Eu nu am vrut să semnez acest proces verbal. Am primit amenda din cauza unei comenzi politice”, a relatat Fron.

 

„Barbă este un fel de papagal al domnului Flutur”

Gheorghe Fron susţine că informaţia privind fuga asistatului din Centru a primit-o Flutur de la Poliţie şi i-a pasat-o lui Barbă, „care este un fel de papagal al domnului Flutur care a venit şi a spus o prostie de a râs toată lumea”.

„Îmi pun şi eu întrebarea: dacă domnul Flutur o să ajungă preşedintele Consiliului Judeţean, înseamnă că atunci o să ne aresteze pe toţi cei care nu suntem alături de dumnealui sau care suntem la alt partid? Dacă acum am primit amendă pentru simplul fapt că am făcut o şedinţă de partid, ce se va întâmpla dacă domnul Flutur va conduce judeţul?”, a spus Fron.

 

Fron vede în Flutur autorul moral al desfacerii contractului de muncă al soţiei sale

Gheorghe Fron s-a plâns de faptul că este supus diferitelor anchete şi şicane atât el, cât şi familia, amintind că soţia sa a fost dată afară din serviciu.

El consideră că Gheorghe Flutur este autorul moral al desfacerii contractului de muncă al soţiei sale, care a lucrat ca şi contabil şef la Primăria Cornu Luncii.

„Soţia mea a fost dată afară din serviciu în timp ce domnul Flutur era ministru şi cred că este autorul moral. A fost dată afară din cauza calificativului nesatisfăcător dat de viceprimarul comunei, care are şapte clase, iar soţia mea este licenţiată în economie. Mai mult, la vremea respectivă, Finanţele sucevene au făcut un memoriu către domnul prefect, care arăta că soţia mea este una din cele mai bun şefe contabile de la primării. Am fost de foarte multe ori anchetat, şicanat, dar sunt obişnuit şi nu-mi fac probleme. Ştiu că mi-am făcut datoria şi îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar asta este peste voinţa mea”, a mai spus Fron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L-istul Barbă, chemat în faţa instanţei de către Fron.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PD-L-istul Barbă, chemat în faţa instanţei de către Fron1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E vorba de viata unui om! trimis de
( 5 apr 2008, 11:58:17
Domule Fron, vad ca si dumneavoastra continuatzi politica pe baza de minciuni promovata in Romania cu succes de guvernarile PSD! Am urmarit aseara emisiune Sara pe deal ....si am vazut cat de tare va simtziti cu musca pe caciula dupa toate cele intamplate ...incat nu sunteti in stare sa purtati un dialog civilizat si coerent! Seful de post a declarat ca el nu stia de disparitia batranului, el a aflat dupa decoperirea cadavrului. Deci este clar ...nimeni nu la cautat timp de 7 zile! Dumneavoastra incercati sa il chemati in instanta pe Barba?....dar daca domul flutur ar intenta un proces de calomnie pt spusele dumneavoastra referitoare la presupusele miliarde promise!!!!
2.   Profesor spagar-politician mincinos trimis de
( 5 apr 2008, 12:27:12
Barba esti un politician josnic, amesteci merele cu pere la comanda fostului ministru al agriculturii Flutur, cel care a distrus agricultura si este in prag sa distruga si silvicultura. Fata ta ne aduce aminte de un personaj sinistru, iar metodele lui le aplici cu sarg, subordonand institutiile statului sub comanda portocalie, pe care le mulgeti de informatii, apoi atacati in haita oamenii cinstiti care au facut ceva in tara asta.PD-L "PARTIDUL DEMENTILOR-LIBERI". Voi ati trebui inchisi in azil la Costana.
2.1  RE: Profesor spagar-politician mincinos trimis de
( 5 apr 2008, 13:11:09
Draga Mria....:)) sti ce zice vulpea cand nu ajunge la struguri?
3.   Pentru Dorin trimis de
( 5 apr 2008, 13:48:39
Mai Dorine c-am latri mereu la toate comentariile.Vad ca le ai cui Sasca si Costina,fereasca dumnezeu sa nu iasa voturile cum vrei tu.Fii realist nu partizan sa auzim si de bine ca de rele sintem satui.
3.1  RE: Pentru Dorin trimis de
( 5 apr 2008, 14:04:10
Nu latru ...imi pare rau sa te anunt ....imi spun parerea ...din cate stiam totzi avem dreptul la opinie! Sunt realist si vad ce se intampla in jurul meu ....ati auzit si de bine ...dar va place mai mult raul.....va fascineaza ...fara el nu putetzi trai...comunistilor!

4.   ... trimis de
( 5 apr 2008, 14:45:04
Ce cap mare si fata ai ... vrei primar? Ce legatura "apropiata" are Flutur si cu nevasta-ta?
5.   Fron va fi sacrificat trimis de
( 5 apr 2008, 15:19:19
Fron va fi sacrificat repede ca sa nu se ajunga la Straton si Mirza. Daca cercetarile se vor face repede Mirza nu mai apuca 1 iunie la Consiliul Judetean. Domnule Fron nu fi fraier, spune adevarul despre caz. Stim ca dl Fron a vorbit despre caz cu sefii sai, dar i s-a impus sa nu spuna nimic, sa nu se afle. Foarte urit. Daca s-ar fi alarmat politia sau jandarmii poate ca omul ar fi fost gasit mai repede si n-ar mai fi murit de frig.
6.   Pazea trimis de
( 5 apr 2008, 15:27:33
Stimate Domnule BARBA, cred ca stii cine e Mirza si ce poate el face. Ai grija, mai baiatule. Ce curaj trebuie sa ai sa te iei de oamenii lui Mirza: Fron sau Straton, Lazareanu, Virginel sau Dontu. Ei sunt sufletul lui. Cine te apara pe tine, pui de leu? Caracatita e turbata. Incerca sa intelegi citi vor pierde "papa bun" daca pleaca Mirza! Esti ca soldatul roman, cu pieptul gol in fata mitralierelor dusmane... Da, la Oituz s-a putut. La Suceava e mai greu. Pe aici se va trece!!!
6.1  RE: Pazea trimis de
( 5 apr 2008, 23:02:18
Intradevar ...cunosti ...ce mafie ...asta da democratie! ...marza e intradevar cineva ...poate face multe ...el e vestitul baron de suceava ....care a facut avere care ar afce invidios multzi oameni prolifici de afaceri! Traiasca.....partidul ...ceausescu....romania......p voastra prefereata!
7.   Pentru ALEX trimis de
( 5 apr 2008, 16:46:45
bah,mi'a umezit retinu' mesaju' tau...cum le stii tu pe toate,sunt mandru de a fi contemporan cu tine ...vaz ca faci campanie puternic,se castiga bine ? sau...is cam zgarciti PD-L'istii ?! ..hahaha...da' nu te lasa,lupta si tine-aproape !!!
8.   From trimis de
( 5 apr 2008, 17:02:13
daca la sasca s-ar face o ancheta ca la carte si domnul Mirza si-ar lua mana domnul from ar fi dupa gratii

cu ce bani si-a facut vila de la baisesti, lenjeriile date pentru handicapti unde ajung?

toate angajarile s-au facut pe bani

sunt multe de spus, dar poate mai bine ar tebui sa-si faca treaba cei platiti din banii nostri

sunt oameni care sunt pusi numai pe capatuiala

9.   Da ce le stiti voi pe toate... trimis de
( 5 apr 2008, 18:21:00
mai "DD" au trecut 19 ani de la revolutie dar tu tot cu o gandire comunista ai ramas. cum isi face omu vila sau isi ia masina cu siguranta a furat. dar pe domnul Flutur de ce nu il intrebi da unde are ditamai vila si nush cate masini de lux? si iti va raspunde ca de la sora lui din germania:))))))).Si ce crezi ca fron si-a facut vila vanzand cearsafurile de la sasca:))))).mai "DD" da esti prost rau
10.   Dl Barba, om integru! trimis de
( 5 apr 2008, 18:33:35
Fron ar trebui sa fie bagat urgent in anchete, nu dl Barba, care este un om integru si, nu a facut nimic ilegal, dimpotirva, apara un om care azi nu mai poate vorbi din cauza abuzurilor membrilor din PSD/PCR

Vrem lege!
11.   Dl Briceag, om ordinar trimis de
( 5 apr 2008, 19:48:27
donmule Briceag, stavar numele in gat. de cand e donmul barba un om asa integru? tineti-va parerile acestea pt dumneavoastra.barba este cel mai mare spagar pe care il cunosc, la el tot este de vanzare mai are un pic si se prostitueaza.Nuva tot luati dupa declaratiile lui de prin presa sau de la tv in care se aude glasul lui si cuvintele lui Flutur. iar de domnul fron stiti dumneavoastra ceva in afara de acel articol? lepra ordinara ce esti
12.   Relaxati'va ! trimis de
( 5 apr 2008, 22:11:25
Nasule, Dl. briceag e portocaliu si ,,toaca'' fiindca e pe sistemul ,,gandire mai putina'' la ei ..dac'ai sti de cate ori ma sparg de ras cand la citesc postarile p'aici ?! e belea ce tampenii baga copii astea
13.   Banii ia papat Mirzak cu Cajvana lui trimis de
( 5 apr 2008, 23:18:53
cu ce bani bre nasule? daca toti banii s-au dus la opincarii din cajvana...sa se faca si ei oraseni.

stii matale cati bani a pompat porkul de la cj in cajvana....baga-i degetul pe gat sa vomite ceea halit!

Iar tu mai Ovidiule, nu te mai rade atat, sa nu-ti scapi limba ceea lunga pe gat.

14.   Mai briceag.... trimis de
( 5 apr 2008, 23:42:20
dar ce este cu trecerea asta de la cuvinte ponpoase de om cu multa scoala la argouri de "baietas de cartier"?

iar la cajvana ce sa facut asa spectaculos in afara de vilele celor plecati la munca in straintate? la-s ca vine domn Flutur si va da el la toti...ce va dat si pana acuma adica .....ca acum 4 ani ameninta oamenii ca daca nu voteaza pnl nu le mai da lemne de foc. asa ca hai sictir cu derbedei din astia care nu stiu decat sa faca scandal si sa castige ceva doar prin rautate si jocuri murdare
15.   Prostia doare mai mult decat curajul. trimis de
( 6 apr 2008, 10:25:04
Inca din primele randuri vreau sa va arat motivul pentru care Suceava e asa cum e, pentru care Romania e asa cum e : " Stimate Domnule BARBA, cred ca stii cine e Mirza si ce poate el face. Ai grija, mai baiatule. Ce curaj trebuie sa ai sa te iei de oamenii lui Mirza: Fron sau Straton, Lazareanu, Virginel sau Dontu. Ei sunt sufletul lui. Cine te apara pe tine, pui de leu? Caracatita e turbata. Incerca sa intelegi citi vor pierde "papa bun" daca pleaca Mirza! Esti ca soldatul roman, cu pieptul gol in fata mitralierelor dusmane... Da, la Oituz s-a putut. La Suceava e mai greu. Pe aici se va trece!!!"

Asta e mentalitatea de 2 lei pe care o au oamenii care se cred importanti. Ceea ce nu stiu acesti oameni cum am prezentat pe indelete din citatul de mai sus e ca sobolanii ca ei mor mereu primii. ****'va cu puterea voastra si cu muchii si cu Mirza si sufletul vostru ratatilor! M-am saturat de oameni jegosi pe interior cum sunteti voi. Jet PSD!

15.1  RE: Prostia doare mai mult decat curajul. trimis de
( 6 apr 2008, 14:28:59
Am lipsit cataeva zile, cu activitati specifice acestui summit si faceti numai prostioare. Nici o grija, aceasta turma PDL-ista nu va ajunge sa iasa din cotetul lor si sa praduiasca culturile oamenilor cinstiti si truditori ai acestui judet. Credeam ca numai eu folosesc un limbaj mai libertin dar vad ca astia de la PD-Laturi sunt experti, asa ca am sa ma straduiesc sa fiu la inaltime. Ne intalnim de maine incolo, acum mai am ceva treaba. Am un vecin PDL-ist si vreau sa-i fac cateva ore fripte, la un gratar.
16.   PT BRICEAG trimis de
( 6 apr 2008, 13:41:48
BRICEAG, CE MAI FACE NAEVASTA-TA? MA CAM PLICITISESC IARASI...
17.   Oare? trimis de
( 6 apr 2008, 21:27:35
ma intreb daca asta se intimpla anul trecut si nu in plin an electoral pe d-nul barba il interesa ce se intimpla cu beneficiarul de la sasca?

18.   PSD=PCR trimis de
( 7 apr 2008, 09:05:25
Rapandulelor comuniste de la PSD, spurcati toate articolele cu mesajele voastre de PopaSapca si Marinescu.

Manca-v-ar bacilul lui Mirela sa va manance!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei