Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2008 - Anul XIII, nr. 59 (3740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primar liberal, acuzat că a dat pe mâna poliţiei opt tineri PD-L-işti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PNL din Fundu Moldovei, Tudor Zdrob, este acuzat de PD-L Suceava că a chemat poliţia pentru a verifica opt tineri din organizaţia locală a democrat-liberalilor, care împărţeau flori femeilor din sat în ziua de 8 Martie.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Romică Andreica, a anunţat, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, că partidul său  protestează „împotriva modului în care primarul PNL al comunei Fundu Moldovei înţelege să facă politică”.

În opinia PD-L, primarul Zdrob „a avut un comportament nedemn de funcţia pe care o ocupă, făcând presiuni asupra tinerilor din organizaţia locală PD-L care împărţeau flori cu ocazia zilei de 8 Martie”.

„Primarul Tudor Zdrob a abuzat de funcţia sa, permiţându-şi să-i ducă la postul de poliţie pe acei tineri. Îi reamintim domnului primar că ne aflăm în anul 2008, într-o ţară europeană, iar perioada în care bastonul guverna România şi comunităţile locale a apus demult. Nu este permis ca un primar <liberal> să se comporte în comuna pe care vremelnic o conduce ca pe propria lui moşie”, se arată în comunicatul semnat de deputat.

 

„Era campanie electorală în toată regula”

De cealaltă parte, primarul Zdrob afirmă că nu a fost nici o acţiune în forţă, ci doar a chemat poliţiştii să verifice dacă acţiunea celor opt tineri, îmbrăcaţi în veste portocalii cu însemnele PD-L, vizează doar Ziua Femeii sau poate fi asimilată campaniei electorale.

„L-am chemat pe poliţist să spună el dacă este legal să faci campanie în afara perioadei prevăzute de lege pentru asta. Tinerii erau în veste portocalii cu sigla PDL, cu o maşină cu culorile PD-L, deci campanie în toată regula. Am văzut că şi alte partide au dat flori, l-am văzut chiar şi pe domnul primar Ion Lungu, dar era îmbrăcat normal, nu cu portocaliu. Dacă dădeau doar flori, nu era nici o problemă”, a spus primarul Zdrob.

El a mai menţionat că una dintre tinerele care au împărţit flori, sâmbătă, la Fundu Moldovei era fiica celui care va candida la primăria din comună, din partea PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primar liberal, acuzat că a dat pe mâna poliţiei opt tineri PD-L-işti.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primar liberal, acuzat că a dat pe mâna poliţiei opt tineri PD-L-işti3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D-lui ardeica trimis de
(11 mar 2008, 11:30:56
de unde stie andreica ca sintem in europa?nu l-am aujit pe seful spiritual al PDL spunind acest lucru,asa ca de unde a mai scos si el aceasta gogomanie.miine poimine vfa veni si flutur cu vreo nazbitie,precum ca traim mai bine in ultimii 4 ani.
2.   Da trimis de
(11 mar 2008, 12:42:33
are dreptate primarul ... odata ce esti in echipament si scrie mare PDL se numeste campanie electorala, indiferent de tipul de pliant impartit sau tipul de actiune caritabila. Dar normal, nu se va intampla nimic in aceasta privinta ... la fel cum nu s'a intamplat atunci cand de 1 martie PNG a impartit o iconita, iar pe partea cealalta scria mare Votati PNG ... legea se aplica numai pentru unii, pentru altii ... ce e aia lege??? @@@ ?!
3.   Neica nimeni trimis de
(11 mar 2008, 13:58:38
Andreica , acest neica nimeni a ajuns mare politician,se pricepe la tras sfori si la pupat in pe Flutur.
4.   Astia de la PNL dau incet in boala PRM-ului trimis de
(11 mar 2008, 14:45:15
Halal partid a mai devenit si PNL-ul asta. Am votat cu el de 3 ori pana acuma deoarece consideram ca era partidul cel mai select din Romania dar acuma e vai si amar. Toate scursurile cum e si primarul asta au ajuns PNL-isti. Vai si-amar. Acuma de cand si Stolo s-a dus cu ai lui la PD nu ne mai ramane decat fie sa votam cu PD-L sau deloc.
4.1  RE: Astia de la PNL dau incet in boala PRM-ului trimis de
(11 mar 2008, 17:00:05
Ma scursura tu vbesti? Ti-a dat Vatafu iara discoetca in Zion? Asa intelegi tu politica? imi spui mie ca adunataura aia din toate partidele are demnitate si onoare? Mai bine uita-te in oglinda si stoarce-ti cosurile, ca alea sis mai pure decat infectia pe care voi o numiti partid...haoles!!!
5.   Dreptate si adevar trimis de
(11 mar 2008, 15:52:31
dreptate ai adi
6.   M..e adi trimis de
(11 mar 2008, 16:55:30
adi esti un prost....tu si cu marlanu de flutur...daca mai ahungeti la putere cad muntii peste voi de la defrisari ba fazanilor.....te simti bine sa stai cu capu' in curu' lu' flutur?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe cu pesmet 24 bucăţi - 60 minute 500ml lapte3 ouă1 lămâie6 linguri zahăr25g drojdie proaspătă3 linguri pesmet dulce300g prunefăinăun vârf de cuţit sareulei pentru prăjit Bateţi ouăle puţin şi turnaţi peste ele laptele... Citeşte