Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contră

Barbă de la PD-L, băgat în şedinţă de PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Afirmaţiile vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a PD-L, Niculai Barbă, potrivit cărora liderul judeţean al PSD, Gavril Mîrza, ar fi decepţionat şi supărat din cauză că nu este primit în „echipa câştigătoare” adică în PD-L, i-a determinat pe social-democraţi să apeleze la memorie.

Secretarul organizaţiei judeţene a PSD, Ovidiu Milici, a declarat că Barbă îşi arată „frustrările” vizavi de PSD şi aruncă pe piaţă afirmaţii „care mai de care mai fantasmagorice şi mai trăsnite” la adresa PSD şi a liderilor săi din cauză că i s-a refuzat înscrierea în formaţiunea social-democrată.

Milici a amintit de faptul că Niculai Barbă a solicitat să intre în PSD în anul 2003, fiind refuzat „în nenumărate rânduri”. El a precizat că Barbă a apelat la un moment dat la actualul adjunct al ASP Suceava, doctorul Alexandru Lăzăreanu, pentru a-i facilita înscrierea în PSD, în zadar însă.

 

„Domnul Barbă nu a fost primit în PSD din cauza caracterului său duplicitar”

„Noi am făcut o promisiune domnului Niculai Barbă cu ceva timp în urmă, că dacă va mai continua cu atacurile nejustificate şi nefondate la adresa PSD şi a liderilor acestora, o să facem public circumstanţele în care domnia sa şi-a manifestat dragostea şi ataşamentul faţă de PSD, mai exact în anul 2003. Considerăm că în bătălia politică trebuie dată dovadă de decenţă, dar se pare că decenţa şi cu domnul Barbă nu au nimic în comun, şi vreau să spun că fostul ApR-ist, fostul social-democrat, şi actualul PD-L-ist domnul Niculai Barbă, în 2003, dorind cu ardoare să devină membru PSD şi fiind refuzat în nenumărate rânduri, a apelat la domnul Alexandru Lăzăreanu pentru a-i facilita înscrierea în PSD. Sugestia domnului Lăzăreanu a fost analizată de conducerea de la acea vreme şi s-a considerat că, din cauza caracterului duplicitar al domnului Barbă, acesta nu poate fi primit în PSD”, a relatat Milici.

Acesta le recomandă celor din PD-L Suceava să testeze cu maximă seriozitate sinceritatea lui Niculai Barbă, precum şi „limitele decenţei şi ale ridicolului şi, pe viitor, dacă-i mai furnizează teme pentru a ieşi în faţa opiniei publice, aceste teme rugăm să fie cât de cât credibile”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barbă de la PD-L, băgat în şedinţă de PSD.
 Vizualizări articol: 961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Barbă de la PD-L, băgat în şedinţă de PSD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Concluzii trimis de
(26 feb 2008, 11:33:46
Nu va mirati de Barba,pt ca toti cei din pedeleu trec de la un partid la altul pt asi atinge scopurile personale.(vezi Flutur)Nu asteptati nimic de la ei ,va mint cum se mint pe ei insusi.
1.1  RE: Concluzii trimis de
(26 feb 2008, 11:45:58
iaca oameni buni cine a ajuns sa faca comentarii despre un profesor universitar... soferul deputatului Misu Chiriac... Ovidiu Milici. oare prin ce s-a remarcat din punct de vedere profesional omul asta de a ajuns purtator de cuvant al CJ? ca a ajuns secretar al PSD, nu ma mira, ca aici poate ajunge orice lingau... daca ai limba mai lunga si pupi unde trebuie ajungi sus in ziua de azi. o fi domnul Barba cum o fi, dar sa se traga de sireturi Milici cu el, care e universitar, e prea de tot.... ce a mai decazut societatea asta... aveti grija dragi cetateni cu cine votati.... hai pa!!!!
1.2  RE: Concluzii trimis de
(27 feb 2008, 09:40:38
barba e doar un mare mare bou

nimic mai mult

cred ca e cel mai marunt mamifer din cate exista in suceava asa ca ...
1.3  RE: Concluzii trimis de
(28 feb 2008, 01:56:19
neeeeeee Flutur a fost mai destept..si-a facut propriul partid. Asta da tupeu nu?
2.   Barba- primarul din umbra al sucevei trimis de
(26 feb 2008, 11:37:49
Cum bine spunea acu ceva vreme dl.Sorin Avram, barba va fi intotdeauna primarul din umbra al sucevei!!!Saracu om e labil psihic, si incearca si el sa se agate de ceva, aruncand cu noroi peste tot...a ramas cu traume din 2004 cand a ratat functia de viceprimar, crezand ca lumea o sa-l voteze pe ochi frumosi!!!!!!!!
3.   As fi curios ce scoala are acest Milici trimis de
(26 feb 2008, 14:05:51
daca e sofer cum a spus Vasile ROIBU si mai ales a unui deputat PSD e clar cum se accede in PSD ,mi se face rau
3.1  RE: As fi curios ce scoala are acest Milici trimis de
(26 feb 2008, 20:21:20
Pentru domnul ~Vasile Roibu~ si pentru Cetatean: desi de zeci de ori am fost jignit pe acest forum, nu am raspuns niciodata. O sa o fac acum si o sa sa zic ca intr-adevar in perioada 1997-1999, am fost angajat la Cabinetul Parlamentar al domnului deputat PD de Suceava, Mihai Chiriac, pe postul de sofer(ca faceam altceva e o cu totul alta discutie). Nu vreau sa devin patetic, insa in acea perioada eram student si ma intretineam si pe mine cat si familia din acel salariu, deoarece am ramas de tanar fara sprijin, tatal meu decedand. Oricum, voi recunoaste oricand meritele omului Mihai Chiriac, voi recunoaste ca m-a ajutat si sunt mandru ca am colaborat cu el! In rest, am terminat facultatea la stat la timpul potrivit, am 2 masterate, sunt in curs sa urmez o a doua facultate iar in politica am inceput de la simplu membru. Si sa nu uitati un lucru: BINELE INVINGE INTOTDEAUNA!
3.2  RE: As fi curios ce scoala are acest Milici trimis de
(27 feb 2008, 00:00:15
deci, dl. milici, inteleg ca ati trecut de la pd la psd, atunci cind conventia democrata a pierdut alegerile in 2000. nu vreau sa comentez motivele care v-au determinat sa faceti acest pas, avind in vedere ca insusi vasile ilie a fugit la psd (un gest absolut penibil in opinia mea). in aceste conditii, credeti ca aveti dreptul sa chestionati motivele pentru care alt cetatean ar alege sa paraseasca un partid si sa intre in altul?

4.   Dom`le barabula... trimis de
(26 feb 2008, 22:46:54
Citez "Si sa nu uitati un lucru: BINELE INVINGE INTOTDEAUNA!" . Da ****. P A T E T I C. Decat un vot pentru oricare din partide mai bine ma duc si beau cateva beri de alegeri.
5.   Barba omul cel mai destept trimis de
(27 feb 2008, 05:21:24
Barba este cel mai desptept. A vrut sa intre in PSD si sa monitorizesze comunistii, dupa care....ce credeti....pac...cu inforamtiile la public.

Dar Porcul cum are mirosul fin, s-a prins ca nu e ceva cruat cu Barba si, s-a eschivat.

Nici o problema ca nu a reusit Barba sa se infiltreze. Am planat noi alt om acolo, langa Porc, ne aduce totul pe tava, fresh, fresh!
6.   Intre ei trimis de
(27 feb 2008, 08:36:38
Deocamdata amandoi sunt profesori unul coleg cu Udrea celalalt mai mic de liceu .Pentru Milici bravo lui ca a muncit,dar Barba a ramas cu tare din copilarie si mai mananca ****.
6.1  RE: Intre ei trimis de
(27 feb 2008, 09:45:35
barba chiar daca cerseste spaga de la studenti si se comporta ca un meschin ce este , este cel mai bun , ca si mine de altfel , mancator de reziduri

va e ciuda ca mancam noi tot si nu va ramane si voua???

macar noi mancam si ne asiguram si traiul bun , ca suntem platiti pentru asta
7.   Diversiune trimis de
(27 feb 2008, 18:43:33
mesajul de mai sus(11) nu-mi apartine, diversine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte