Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

PSD vrea să transforme Lunca Sucevei într-o zonă de agrement

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii din municipiul Suceava au făcut cunoscut unul din cele 10 proiecte care compun oferta electorală a PSD pentru perioada 2008-2012.

Este vorba de amenajarea unei zone de agrement în Lunca Sucevei, mai exact pe cursul râului Suceava, de la barajul de la Mihoveni până la AMBRO.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, a declarat că intenţia este aceea de a transforma zona respectivă „într-un pol de atracţie turistică al Sucevei” şi de a introduce în „circuitul urban” cartierele Iţcani şi Burdujeni.

Vor fi amenajate, a precizat liderul PSD, spaţii pentru plajă, spaţii comerciale, vor exista vaporaşe şi alte locuri unde sucevenii se vor putea distra şi se vor simţi bine.

Social democraţii văd o dublă finanţare pentru realizarea acestui proiect. Pe de o parte prin parteneriat public privat, unde firme potente financiar vor concesiona porţiuni de traseu pe care să le amenajeze cu precizarea că vor beneficia de facilităţi fiscale de la Consiliul Local, iar pe de altă parte prin promovarea de proiecte cu finanţare europeană nerambursabilă.

De asemenea, marile firme care îşi vor deschide hypermarket-uri în Burdujeni vor fi invitate să participe la acest proiect.

 

„Vrem ca râul Suceava să se transforme într-o Begă a Sucevei”

Virginel Iordache a identificat o serie de avantaje la implementarea investiţiei.

„S-ar crea în prima etapă circa 750 de locuri de muncă. Apoi s-ar ecologiza total zona. În altă ordine de idei, ar creşte suprafaţa de spaţiu verde amenajat în Suceava, lucru de care municipiul duce lipsă. Nu în ultimul rând, amenajarea zonei ar conduce la scăderea taxelor şi impozitelor pe care azi le plătesc oamenii şi care, de la fanarioţi încoace, nu au fost percepute, scăderea lor făcându-se fără afectarea bugetului Consiliului Local”, a explicat Iordache.

PSD Suceava are în intenţie organizarea unui concurs pentru a da un nume proiectului.

„Vrem ca râul Suceava să se transforme într-o Begă a Sucevei”, a conchis Iordache.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea să transforme Lunca Sucevei într-o zonă de agrement.
 Vizualizări articol: 426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD vrea să transforme Lunca Sucevei într-o zonă de agrement1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes trimis de
(26 feb 2008, 11:28:25
Este o ideie foarte buna.Va doresc mult succes.
1.1  RE: Succes trimis de
(26 feb 2008, 15:07:48
"Idee buna"....te bufneste rasul numai cand te gandesti la ce tampenii poate sa spuna iordache !!!! De rasul lumii !!!!!!1
2.   Rinoceru asta de Iordache vrea sa iasa primar... trimis de
(26 feb 2008, 11:53:26
bah, Iordache tu nu te uiti la tine ce fatau ai? cu benghiul ala in frunte parca esti un rinocer, dar care are numai un singur corn. cand te aud ce prostii iti mai debiteaza capatana aia, parca imi vine sa ma mut in alt oras... mai vrei si la primarie. ce sa faci tu acolo, mai piticotule? te-ai gandit tu asa ca raul Suceava ar fi bun pentru zona de agrement... sa te scalzi tu cu familia ta in apa asta, ca la cat de toxica este o sa iti creasca si al doilea corn, ca sa fii un rinocer veritabil... las-o mai moale, ca lumea stie cine esti... si nu te voteaza!!!!o sa ajunga in turul doi Zarujanu cu Liberalul din tata-n fiu, Ioan Lungu, dar tu nu o sa faci nici 3%. revino-ti baiatule!!! hai pa!!
3.   Virginel trebiue sa fie primar pt un oras mai bun trimis de
(26 feb 2008, 12:05:20
virginel iordache are niste planuri bune...si fata de altii vrea sa faca ceva..il cunosc destul de bine si daca va iesi primar suceava se va transforma total in bine....si vasile roibu ce zice???dar ce a facut lungu we???a bagat bani in buzunar...il cunosc pe dl iordache si cred ca ar fi bine daca va iesi primar....tot ce este acum la C.N.I.spiru haret este facut de el...si proiectul care este acum in desfasurare....el a obtinut vondurile......asa ca hai sa schimbam suceava....hai sa facem ceva...bravo virginel
4.   Marmota trimis de
(26 feb 2008, 13:01:37
daaaaaaaa........... "iar marmota invelea ciocolata in staniol"........iar puneti botu la minciuni? exact asta este problema cea mai grava in oras! zona de agrement.. chhhhhh......... mi-e scarba..
5.   Go trimis de
(26 feb 2008, 13:12:03
Domnul Iordache vorbeste fara sa gandeasca !!!!!!!!!!!!!!
6.   Demagogie trimis de
(26 feb 2008, 13:16:14
asta chiar nu mai stie ce sa mai debiteze, auzi raul Suceava zona de agrement.........demagogie in toata splendoarea ei.........dar macar daca ar fi cu CAP.

in rest no comment
7.   Zona e infecta trimis de
(26 feb 2008, 13:54:23
daca numai umbli prin zona aia te imbolnavesti,in apa Sucevei se arunca in amonte toate mizeriile si noi sa facem cica plaja,halal indemn la boala cu noi cu asa proiect
8.   D. Iordache is the best trimis de
(26 feb 2008, 14:53:52
mai zdrentelor , voi umblati numai cu acuzele .

Da i-a uitativa si in ograda voastra unde este bucsit de moafioti de talie internationala , in frunte cu Flutur care a taiat padurile bucovinei , iar lungu care a dus Ambro in pragul falimentului frurand fara mila tot ce le cadea in mana .

Voi nu il vedeti pe scroafa de Lungu ce aiere �si da de cand e cu cascavalul in buzunar, facand afaceri de sute de miliarde .

Asta e oras , nu vedeti cum arata cu mizeria asta , iar Rosalul a carui sustinator este nu face nimic , ci doar ****bani de la cetateni , livrandu-i apoi in conturile curvei de Lungu , care este un HHHHOOOOOOTTTTTTT!!!!!!

De ce a plecat la PDL?

R: Ca sa fure mai mult evident , acolo s-a adunat toata mafia locala in acea cocina de gunoi a orasului
8.1  RE: D. Iordache is the best trimis de
(26 feb 2008, 15:03:51
Pe langa alti primari Lungu a realizat ceva.

Ai un limbaj......atata poti....mai invata carte !!!!

Un vot pentru Lungu !!!!
8.2  RE: D. Iordache is the best trimis de
(27 feb 2008, 10:45:57
Dute la dreaq,ejti un prost!!!Shi tu shi tradatorul de lungu!!!Lunguleee,demisia tataaaaaaa!!!!!
9.   Ilenuta cu barcuta trimis de
(26 feb 2008, 15:05:15
A fost odata...ca niciodata... o poveste; a visat noaptea si a iesit pe sticla: vai ce am in minte ! a uitat de vaporas si de vechea melodie de dinainte de 89...povestiri adevarate...si Lenuta se plimbara cu barcuta, acum prin smoala.
10.   Cu vaporasul pe Suceava ,in vale.... trimis de
(26 feb 2008, 17:17:24
Problema amenajarii unei zone de agrement in lungul raului Suceava ,de la barajul Mihoveni pana la Ambro a fost abordata in cadrul unui studiu de amplasament (SA),inainte de 1989 la fostul Institut de Proiectare Judetean Suceava.Proiectul dezbatut astazi i-a fost sugerat,probabil, dlui Virginel Iordache de unul din proiectantii care au avut cunostinta de aceasta ,probabil un arhitect ,membru in PSD Suceava, scopul fiind acumularea de capital electoral.

Hai sa fim realisti ,pe hartie se poate realiza orice,in realitate acest plan in conditiile de astazi este o utopie.

La timpul respectiv,au mai existat si alte planuri "marete",dar numai atat.

Parerea mea este ca discutiile referitoare la acest proiect si finalitatea lui trebuiesc abandonate din start.Poate prin 2020 sa incercam atunci sa ne gandim la

astfel de abordare.
11.   Sa se schimbe in bine! trimis de
(26 feb 2008, 17:45:20
Decit mizeria groaznica din Luna Sucevei lasata an de an de diste inconstienti, nu-i mai bine de facut ceva?! Dar cu parcurile cum ramine? Era vb la Catedrala si pe Cartodrom!
12.   Vin alegerile trimis de
(26 feb 2008, 19:40:37
ba, dar teleferic de la cetate pana in centru cand puneti ...doar vin alegerile, ati uitat?
13.   ESTI NITEL AMETIT trimis de
(26 feb 2008, 20:52:57
BAI FRATILOR ,CHIAR P S D ul ASTA VEDE NUMAI FRAERI IN JUR . DUPA CE PATRU ANI NE-ATI VRAJIT CU UTILITATI LA STANDARDE EUROPENE ACUM VENITI SI NE MAI PLIMBATI CU VAPORASE..POATE A-TI VRUT SA NE SPUNETI CU P L U T A CA VA CREDEM .URMASII LUI CEASCA ...NISTE NESIMTITI
14.   Sa trimis de
(26 feb 2008, 21:03:35
sa taceti dracu cu psd vostru ati izolat judetul suceava deardeal fraierilor mergeti de la humor la bistrita sa vedeti ce dezasrtru e
15.   Vaginel imbata lumea cu aghiasma trimis de
(27 feb 2008, 05:12:08
Mancate-ar cancerul de urangutan pervers, nu mai stii ce sa nascocesti doar sa mai prinzi niste voturi, dupa aia, ai dezlegarea la furat.

Pupi tu primaria cand Mirza devine balerin si eu membru PSD/PCR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte