Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2008 - Anul XIII, nr. 46 (3727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ambiţie

Pardău promite o zonă de munte “liberă de socialişti”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Dumitru Pardău, consideră că după alegerile locale, zona de munte a judeţului va fi o zonă “liberă de socialişti”.

Pardău a arătat că două sunt motivele care vor conduce la declararea zonei de munte ca zonă liberă de socialişti: calitatea candidaţilor PD-L la funcţiile de primar şi consilier local şi punerea în practică a conceptului “PD-L, partidul care te învaţă”.

“În cadrul acestui program, la cabinetul meu parlamentar am o persoană care este instruită să poată informa locuitorii din zona de munte cu privire la fondurile ce pot fi accesate. Urmărim două lucruri, prezentarea proiectelor tip care sunt coordonate de domnul Flutur, precum şi oferirea de informaţii despre Agenţia de Dezvoltare Rurală şi Pescuit,  fostul SAPARD. Sunt convins că în zona de munte foarte mulţi locuitori vor accesa asemenea fonduri, pentru că în general în zona de munte oamenii au gândire de dreapta, întrucât e o zonă care nu a fost colectivizată, iar oamenii au dezvoltat simţul antreprenoarial, au simţul proprietăţii. Cred că aceste proiecte în zona de munte vor prinde foarte bine, pentru că PD-L vine cu o ofertă care se pliază perfect pe aşteptările oamenilor. În urma alegerilor locale e clar că va fi o zonă unde socialiştii vor trebui să se declare înfrânţi şi să se retragă”, a declarat  Pardău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău promite o zonă de munte “liberă de socialişti”.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pardău promite o zonă de munte “liberă de socialişti”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne faci sa radem trimis de
(25 feb 2008, 18:10:28
Mai sclav al lui flutur, sterge-te la gura dupa ce vorbesti, ca prea mananci rahat turcesc...sunteti niste oportunisti care acum mai nou ati primit pe toti penticostalii si pocaitii in partidul vostru, in schimbul unor locuri eligibile pt pocaitii Puscasu si directorul de la scoala philadelphia...sa va fie rusine!!!!!!!!!!!
1.1  RE: Ne faci sa radem trimis de
(26 feb 2008, 08:57:28
ai perfecta dreptate este un sclav si nu numai pocaitii a primit dar si PSD -isti li s-au alaturat o sa ajunga un partid de rahat.........
2.   Mare pisicher coane mitica trimis de
(26 feb 2008, 00:58:36
cand erai director la dorna lactate cumparai laptele cu 3 mii si-l vindeai cu 30 mii si atunci erai psd-ist , adica socialist.

nu-ti pasa de crescatorul de vite ca traieste greu si ca 3 mii lei este un pret de mizerie, important era ca impreuna cu chiforescu , alta lichea plina de sine tot psd-ista, sa aduceti profit unui mare mincinos , tot psd-ist , valvis.

cand ai simtit vantul schimbarii ,ca un adevarat parvenit si oportunist - dinu paturica ti se spune la servici - impins de la spate de lichea si de mincinos te-ai inscris in pnl si fraierii au pus botul si asa ai ajuns deputat fara nici un merit.

acum zici ca esti de dreapta , dar nu te cred. de ce ? pentru ca tu crezi ca daca aduci fonduri europene esti gata liberal. nu coane mitica! esti comunist sadea , pentru ca numai acestia minteau pe tarani ca daca se inscriu in nustiu ce , daca voteaza nustiu ce vor trai mai bine,vor avea bani mai multi. esti rau coane, pana acum puteai sa aduci bani dar nu ai vrut. e

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu scorţişoară 4 porţii - 60 minute 8 pulpe de pui2 foi de dafin1 morcov 2 cepe3 ramuri cu frunze de ţelină500ml vin roşu1 linguriţă miere1 cuişoară8 beţişoare de scorţişoarăsare, piper 1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină,... Citeşte