Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 ian 2008 - Anul XIII, nr. 15 (3696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Zarojanu: „În PNL sunt oameni ca stejarii, nu ca salcia, care-şi lasă capul în jos”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, a condamnat încercările liderilor PD-L Suceava de a racola primari şi lideri de organizaţii locale de la celelalte partide politice sucevene. Zarojanu a subliniat că democrat-liberalii încearcă să atragă de partea lor atât liberali, dar şi reprezentanţi ai celorlalte partide, respectiv PSD, PC sau PNŢ-CD.

„Ceea ce ne surprinde este faptul că ei nu mai ţin cont de partidul din care fac parte cei pe care vor să-i racoleze. Şi din acest motiv insistă şi la liderii locali ai PSD sau PC. Oricum, vrem să-i asigurăm pe cei din PD-L că în PNL sunt oameni cu conduită, ca stejarii, şi nu ca salcia, care-şi lasă capul în jos”, a declarat liderul PNL Suceava.

Zarojanu a precizat că la o lună jumătate după anunţul de înfiinţare a PD-L, această formaţiune politică a demonstrat că nu este decât „o gogoaşă umflată”.

Aceasta deoarece, spune Angela Zarojanu, din unirea PD cu PLD, pentru a forma un partid prezidenţial, nu a rezultat ceea ce şi-au propus liderii acestor formaţiuni politice.

„Dacă ai curiozitatea să pătrunzi în interiorul PD-L, nu găseşti nimic. Şi cum am ajuns la această concluzie? Răspunsul este goana disperată a pe-de-el-ilor după candidaţii altor partide, deoarece ei nu au nimic. Iar aprecierile sociologilor referitoare la PD-L sunt în măsură să confirme că un partid umflat înainte de terme se va dezumfla la fel de repede, iar acest lucru va fi confirmat la alegerile locale”, a mai spus preşedintele PNL Suceava.

 

PNL susţine că eventualele plecări nu vor afecta partidul

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Bogdan Cristache, a declarat, la rândul său, că eventualele plecări ale unor membri ai acestui partid nu vor reprezenta o pierdere semnificativă.

Cristache a spus că PNL are porţile deschise atât pentru oamenii „de bună credinţă” care vor să se înscrie în acest partid, cât şi pentru membrii „de rea credinţă, care vor să facă aripi”.

„Prin plecarea cuiva, nu e importantă persoana respectivă, pentru că la noi valorile s-au cristalizat în munca de echipă. Sub nici o formă PNL nu va primi o lovitură grea”.

 

PNL îşi va stabili candidaţii la primării până pe 16 februarie a.c.

Pe de altă parte, reprezentantul Biroului Permanent Judeţean al PNL, Iulian Angheluş, a arătat că liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, i-a şantajat pe mai mulţi lideri liberali din zonele Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi pentru a se înscrie în organizaţia condusă de acesta.

„Şablonul invitaţiei la PD-L, făcută de Flutur, conţine remarci voalate, sau mai puţin voalate de repercusiuni faţă de refuzuri, atunci când el va ajunge la putere. Şi vreau să-i reamintesc domnului Flutur că el într-un an a fost membru în trei partide. Din acest motiv vreau să-i transmit că poate nu înţelege că în politică există şi oameni care ţin mai mult la valori şi idei, la principii şi onoare, nefiind ahtiaţi după vremelnice beneficii”, spune Angheluş.

El a mai adăugat că pentru a infirma zvonurile cu privire la diverşi lideri ai PNL, va propune conducerii organizaţiei judeţene Suceava a acestui partid ca cel târziu până pe data de 16 februarie a.c. să fie desemnaţi toţi candidaţii PNL pentru alegerile locale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: „În PNL sunt oameni ca stejarii, nu ca salcia, care-şi lasă capul în jos”.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Zarojanu: „În PNL sunt oameni ca stejarii, nu ca salcia, care-şi lasă capul în jos”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politica,iubita mea curva! trimis de
(19 ian 2008, 19:02:09
Atrag atentia d-lor Flutur,Andreica,Pardau,(din pacate de la PD,cu regrete,n-am cui...)ca dl.presedinte Basescu vorbea de o reformare a clasei politice.Credeti ca acest deziderat se poate realiza transformand "hotii lor" in "hotii nostri"?Reformarea clasei politice se face de jos in sus,incepand cu "soldatii"--consilierii locali si primarii rurali.Pe care daca nu-i ai,incerci sa ti-i formezi,ca nu se sfarseste lumea odata cu aceste alegeri locale.Stiu,marea ambitie a domnului Flutur este sa-l vada pe Marza down!Cu orice pret!Nu stiu daca acest razboi al lui Tom Harte in versiune bucovineana va avea un efect benefic.Flutur a gandit clar si la obiect:il daram pe Marza,daca ii fur ostasii!Atentie la reversul medaliei;il darami,dar ramai cu ostasii tradatori!Iar cine a tradat o data...

Ca sugestie:nu mai umblati la Suceava dupa curul lui Lungu.Aveti in partid un candidat de primar caruia nu are nimeni ce sa-i reproseze:fostul prefect Ilie Vasile.Un om care,pe scurt,stie si poate.Mai
2.   A mai fost un stejar in scornicesti trimis de
(20 ian 2008, 10:56:16
liberalilor sunte-ti fiii ploi

dupa alegeri nu o sa-si mai aduca aminte nimeni de voi, cum nu-si mai aduc aminte de taranisti

mai puteti sa mincati rahat citeva luni asa ca nu mai pierdeti timpul

3.   Eu cu cine votez? trimis de
(20 ian 2008, 14:51:35
pai... de lungu m`am cam lamurit cand a plecat la pd-l... tot pld`ul fura primarii psd`ului si a pnl`ului... de zarujanu` sa no` vad si nici pnl`ul ei... ca au fost deja in suceava si m`au cam saturat. oare mai e cineva care sa intreaba daca politica asta nu e doar un joc de roluri, un teatru prost jucat?
4.   Realitate trimis de
(21 ian 2008, 09:00:50
administratia Lungu plus Zarojanu au avut realizari in Suceava. Lucrurile merg in directia buna
5.   Santajul e de partea voastra trimis de
(21 ian 2008, 10:06:32
Cum naiba sa santajeze Flutur oameni din PNL cand voi sunteti la putere?Daca voi sunteti santajati de PSd ca sa ramana tariceanu premier si acceptati acest santaj nu inseamna ca toti fac la fel.Dar eu cred ca Anghelus nu stie ce inseamna cuvantul santaj,el stie doar ce inseamna bogdan olteanu si atat...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şniţele prahovene 2 porţii – 40 minute500g carne de porc sau viţel slabă2 felii caşcaval2 felii şunca tip Praga1 cutie ciuperci (mică)2 linguri pastă de roşii1 ou3 linguri făină250g pesmet2 cepe potrivite1 linguriţă oregano 1 linguriţă boia de ardei dulce1... Citeşte