Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Legea bugetului de stat

Sandu Capră: „Parlamentarii PD-L au avut o prestaţie lamentabilă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră consideră că prestaţia parlamentarilor PD-L la votul Legii bugetului de stat pentru anul 2008 a fost una „lamentabilă”.

Parlamentarul liberal spune că acest lucru este demonstrat de atitudinea unor senatori şi deputaţi PD-L, care, deşi au adus amendamente la Legea bugetului, nu s-au prezentat la discuţiile din comisiile de specialitate pentru a le susţine, iar în cele din urmă au votat împotriva adoptării acestui act normativ.

„Atât bugetul de stat, cât şi cel al asigurărilor sociale au fost aprobate, cu toate că cei din PD-L, partidul domnului preşedinte Traian Băsescu, au votat împotrivă. Şi vreau să fac referire la prestaţia acestor parlamentari ai PD-L, încă de la discuţiile din comisii şi până în plen. Astfel, ei şi la votul pentru definirea legii bugetului de stat au votat împotrivă. Ori asta nu mai este politică, ci prostie”, a declarat Mihai Sandu Capră.

El a adăugat că au existat cazuri în care reprezentanţii PD-L în Parlamentul României nu s-au prezentat la dezbaterile din comisiile de specialitate, astfel încât unele amendamente propuse de aceştia au fost respinse.

Mihai Sandu Capră l-a dat ca exemplu pe deputatul PD-L de Suceava Aurel Olărean, care deşi a fost prezent la discuţiile în comisie pentru a-şi susţine amendamentele cu privire la alocarea de fonduri pentru mai multe biserici, care au fost şi aprobate, nu a participat şi la votul final al legii.

„În situaţia în care mai erau voturi împotriva legii, iar aceasta nu ar fi trecut, exista posibilitatea ca nici măcar acele amendamente care le-au fost aprobate celor de la PD-L să nu fie aprobate”, a mai spus Sandu Capră.

Mai mult, deputatul PNL susţine că până şi motivele invocate de PD-L-işti pentru a nu vota legea bugetului de stat sunt „puerile”, în condiţiile în care aceştia au invocat că alocările fondurilor nu ar respecta programul de guvernare.

Judeţul Suceava a primit mai multe fonduri pentru anul 2008

Sandu Capră a precizat că în forma finală a Legii bugetului pentru anul 2008, judeţului Suceava i-au fost alocate mai multe fonduri decât era prevăzut iniţial. El a explicat că bugetul judeţului pentru anul viitor a fost suplimentat cu 26 milioane de lei, în condiţiile în care iniţial suma alocată era de 97,857 milioane de lei (aproape 1.000 de miliarde de lei vechi).

„Bugetul pentru anul 2008 este unul realist, pentru dezvoltarea României şi a judeţului Suceava. Şi sperăm că prin bugetul pentru 2008 reducerea decalajelor faţă de celelalte ţări europene să fie accelerată prin realizarea de investiţii suplimentare, în domenii precum educaţie, sănătate, agricultură şi transporturi”, a spus parlamentarul liberal.

Nu în ultimul rând, Mihai Sandu Capră a mai precizat că prin legea bugetul de stat pentru judeţul Suceava se vor aloca fonduri şi pentru finanţarea a 85 de biserici, precum şi a unor unităţi de învăţământ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu Capră: „Parlamentarii PD-L au avut o prestaţie lamentabilă”.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu Capră: „Parlamentarii PD-L au avut o prestaţie lamentabilă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte