Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Analiză

Lungu îşi face autocritica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ion Lungu, s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut de liberali la nivelul judeţului cu toate că acesta se situează în jurul mediei pe ţară de 13%. „Rezultatele din judeţ per ansamblu se încadrează la media pe ţară dar asta nu înseamnă că ne satisfac”, a declarat Lungu. El şi-a făcut autocritica pentru faptul că PNL s-a clasat pe poziţia a patra în municipiul reşedinţă de judeţ unde el este primar apreciind că scorul realizat de PNL în municipiul Suceava „este sub aşteptări”. „Scoruri sub aşteptări am obţinut în Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Marginea , Ostra, Mănăstirea Humorului şi aici trebuie să ne dea de gândit pentru că avem primari. E valabil şi pentru mine. S-a întâmplat ceva dar ca şi concluzie nu am reuşit să transferăm voturile de la primari către candidaţii noştri pentru Parlamentul European”, a spus preşedintele PNL Suceava. El a identificat şi cauze obiective care au condus la scorul nesatisfăcător obţinut de PNL nominalizând confuzia creată de PLD şi campania murdară făcută de adversarii politici care a avut ca efect inducerea în eroare a electoratului. Lungu a sublinat că scorul obţinut de PNL în judeţ plasează organizaţia pe locul 22 la nivel naţional. Liderul liberal a menţionat că analiza rezultatelor în cele 114 localităţi ale judeţului arată că PNL a obţinut scoruri peste media judeţeană doar în 34 de localităţi „ceea ce demonstrează că avem foarte mult de muncit”.

Lungu constată că PNL nu are destui activişti

Lungu a ţinut să-l felicite pe primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, pentru scorul obţinut în localitate care este unul dintre cele mai mari din ţară. „Trebuie să spun că îl felicit cu toată mândria pe Marius Ursaciuc că a reuşit să obţină unul din cele mai bune scoruri din ţară ale PNL. El a avut un pariu pe care l-a câştigat mai ales că a făcut o campanie atipică. Nu a ţinut de campania care s-a organizat la nivel naţional aşa cu am procedat noi ceilalţi ci a făcut o campanie concepută de el care s-a dovedit a fi câştigătoare”, a spus Lungu. Potrivit preşedintelui PNL Suceava, o analiză a rezultatelor pe fiecare localitate va fi făcută în şedinţa Delegaţiei Permanente a partidului programată pe data de 9 decembrie. „Din păcate PNL e tributar a ceea ce înseamnă activişti. Alte partide sunt mai dotate i-au preluat pe unii care erau înainte şi i-au mai format. Noi la acest capitol al activiştilor stăm mai rău”, a conchis Ion Lungu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu îşi face autocritica.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu îşi face autocritica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei