Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2020 - Anul XXV, nr. 62 (7367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ana Maria Marcu, studentă la Universitatea Cambridge: „Examenele de final de an vor fi cel mai probabil înlocuite cu teste virtuale”

Ana-Maria Marcu studiază Inginerie Electrică și Informatica, anul IV, la Murray Edwards College din cadrul Universității Cambridge, Anglia.

Fosta elevă a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” Suceava ne-a împărtășit câteva gânduri și ne-a expus care este situația la cea mai prestigioasă universitate din Europa.

”Majoritatea colegiilor universitare le sugerează studenților să se întoarcă acasă pe perioada vacanței, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

În Cambridgeshire sunt șapte cazuri confirmate, ceea ce înseamnă că zona e mai puțin afectată decât Londra. Din punctul meu de vedere, cea mai bună metodă de a preveni infectarea este de a urmări cu strictețe cu cine intră persoanele contagioase în contact. Familiile și apropiații sunt la cel mai mare risc. Deși România momentan nu are atât de multe cazuri, aproape toate țările europene au aceeași creștere exponențială. Așa că în 2-3 săptămâni România ar putea să vadă la fel de multe îmbolnăviri precum Italia, fără măsuri de precauție drastice, cum ar fi închiderea mallurilor și a transportului în comun, precum și un comportament social redus și responsabil (atașez un grafic din Financial Times care arată creșterea zilnică de 35% în majoritatea țărilor). O rată de mortalitate de 4-12% pentru Suceava ar însemna aproape 4.200-12.600 de decese. Bunicii, părinții ne sunt în pericol. Este esențial ca autoritățile publice să acționeze cât mai curând.

În cazul meu, examenele de final de an vor fi cel mai probabil înlocuite cu teste virtuale, iar următorul trimestru nu se va desfășura în mod normal. Colegiile îi susțin pe studenții care aleg să rămână în Cambridge și care ar avea nevoie să se izoleze, printr-un program de voluntari. Voluntarii sunt responsabili să îi asigure persoanei care se izolează alimente și alte provizii necesare pe o perioadă de două săptămâni. Este o situație dificilă care ne afectează pe toți. Le transmit gânduri bune tuturor celor de acasă şi multă putere de a lupta împotriva acestei adversități”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ana Maria Marcu, studentă la Universitatea Cambridge: „Examenele de final de an vor fi cel mai probabil înlocuite cu teste virtuale”.
 Vizualizări articol: 3620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ana Maria Marcu, studentă la Universitatea Cambridge: „Examenele de final de an vor fi cel mai probabil înlocuite cu teste virtuale”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Pe timp de pandemie

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei