Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imigraţia ilegală va fi considerată infracţiune în Italia

Guvernul italian, reunit pentru prima dată ieri la Napoli (sud), a decis înfiinţarea delictului de imigraţie ilegală, măsură-cheie în lupta împotriva imigraţiei clandestine, a anunţat ministrul italian de Externe, Franco Frattini, relatează AFP.

Franco Frattini nu a oferit alte detalii, potrivit agenţiei Ansa. Adoptarea acestui nou delict, care a fost introdus într-un proiect de lege, a dus la o dispută între ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, membru al Ligii Nordului, partid anti-imigraţie, şi un partid de dreapta care nu a fost în favoarea acestui lucru.

Maroni a precizat că acest tip de delict are, înainte de toate, scopul "descurajării" şi că există deja în mai multe state europene. Delictul va fi pedepsit cu închisoare de la şase luni la patru ani.

Printre măsurile care au fost adoptate ieri, se numără posibilitatea expulzării imediate, în caz de condamnare la o pedeapsă cu închisoarea mai mare de doi ani, sau restricţii asupra reîntregirii familiale, prin introducerea testelor ADN.

Guvernul lui Silvio Berlusconi, care s-a reunit în mod simbolic la Napoli, a adoptat de asemenea o serie de măsuri destinate rezolvării problemei deşeurilor din acest oraş. Printre acestea se numără numirea lui Guido Bertolaso în funcţia de secretar de stat însărcinat cu rezolvarea problemei deşeurilor.

Tot la Napoli, mai multe mii de persoane au manifestat ieri împotriva politicii lui Silvio Berlusconi.

Imigranţi ilegali, şomeri, asociaţii pentru protejarea mediului au denunţat politica autorităţilor locale în ceea ce priveşte gestionarea crizei deşeurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imigraţia ilegală va fi considerată infracţiune în Italia.
 Vizualizări articol: 391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imigraţia ilegală va fi considerată infracţiune în Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FRATILOR MEI, RROMI trimis de
(22 mai 2008, 12:27:57
S-ar parea ca aceste masuri sunt luate �mpotriva fratilor

mei, rromii. E clar ca italienii sunt invidiosi pe cultura, obiceiurile si calitatile noastre.
1.1  RE: FRATILOR MEI, RROMI trimis de
(22 mai 2008, 16:53:41
mi se pare corect ca aceste masuri sa fie luate,atunci nu stii cum stau lucrurile,nu stii ceea ce se intampla.daca esti intr/o tara straina respecta pe cei din jur,si vei fi respectat.nu cred ca sunt invidiosi pe calitatile voastre,pt aleea v alipsesc.

2.   Pt. salmonela belimeai trimis de
(22 mai 2008, 18:18:35
haorde de bahtalo.catarsa comuna. hristos baros.
3.   Berlusconi,"sei un stupido" trimis de
(22 mai 2008, 21:32:44
Romanii care merg in Italia sa munceasca sunt considerati infractori,datorita tiganilor nostri precum si datorita "taranoilor"care se trezesc in Italia si nu stiu sa mearga pe strada.Unele asazise menajere sau analfabeti din satele nenorocite din Romania,odata ajunsi la "civilizatia" din UE povestesc italienilor cum o duc in tara,ce mananca,etc,etc.Ma intreba un patron din Italia daca in tara noastra avem tv color."Guarda" ce tampenie!Pai daca a ajuns "analfabetul" in Italia,ce poti sa-i ceri ?Cultura generala?Nu.Da-i un baros si pune-l sa sfarme piatra.Cred ca italienii s-au saturat de atatia "prosti" proveniti din estul Europei.Ii cred,s-au saturat,ce sa-i faci,n-ai cu ce mai,n-ai cu cine...
4.   Amar trimis de
(23 mai 2008, 08:40:06
il inteleg perfect pe berlusconi ,cum ii inteleg perfect pe italieni!sunt rasissti de la nastere si nimic nu le poate schimba felul de a gandi!indiferent ca faci bune sau rele,indiferent de esti roman,tigan sau ce natie mai doriti dumneavoastra ,indiferent de le esti prieten, muncitor sau doar o cunostinta pentru ei ramai strain si te privesc intr un mod ciudat!o singura untrebare mai am in minte si careia nu am resit sa ii dau un raspuns poate ma ajuta cineva:de ce mai sunt romani care muncesc la negru in italia?din vointa lor?nu prea cred!asa ca sunt ei primii care incalca legea imigratiei si mai vorbesc de straini....dar ce sa i faci ata e viata unui imigrat accepti pentru ca nu esti acasa la tine;te umilesti in fata lor si la urma ramai doar"un straniero di merda"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei