Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ba nu!

Vadim Tudor renunţă la decizia de a demisiona

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a renunţat la ideea de a demisiona din Parlament, la rugăminţile "insistente" din ţară şi din străinătate, dar şi ale fetiţelor sale şi că va continua lupta pentru ţara şi poporul său.

El a spus că a primit scrisori şi din partea membrilor conducerii partidului, precum şi din partea liderilor de filiale prin care i se cerea să nu demisioneze din Legislativ. CV Tudor a negat că aceste scrisori ar fi fost trimise în urma unor presiuni.

Liderul PRM a reluat ideea conform căreia alegerile au fost fraudate.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, duminică seara, după ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul său la europarlamentare, că demisionează din Parlament, pentru că formaţiunea sa a fost "furată".

Nu merge la consultări

Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, tot ieri, că nu va da curs invitaţiei preşedintelui Traian Băsescu de a merge la Cotroceni pentru consultări în urma rezultatului referendumului din 25 noiembrie.

"Nu avem ce să mergem la un preşedinte ilegitim, impostor şi mafiot. (...) Dacă mă duc, mă duc să îl arunc pe fereastră", a mai spus vicepreşedintele Senatului.

"Mi-a trimis aseară, din nou, invitaţie pentru nebunia din capul lui, macerat de alcool, iară, să ne vedem joi, pentru referendum. Unui bolnav psihic, numai laşitatea lui Tăriceanu şi a lui Geoană îl ţin în funcţie", a adăugat liderul PRM.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat la consultări partidele parlamentare, precum şi grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, pentru joi, începând cu ora 11.00, pentru prima dată fiind invitat şi PLD.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vadim Tudor renunţă la decizia de a demisiona.
 Vizualizări articol: 385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vadim Tudor renunţă la decizia de a demisiona0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei