Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2007 - Anul XII, nr. 250 (3625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parlamentul European

PSD şi-a lansat oficial oferta şi candidaţii

"

PSD şi-a lansat, ieri, oficial, oferta electorală şi candidaţii pentru alegerile pentru Parlamentul European, sub sloganul „Pentru o Românie mai puternică şi echitabilă” .Acţiunea s-a desfăşurat în sala Al.I. Cuza, folosită, când Adrian Năstase deţinea preşedinţia PSD, pentru reuniunile Consiliului Naţional al partidului.

La lansare au participat aproximativ 1000 de membri de partid, majoritatea fiind îmbrăcaţi în tricouri roşii, inscripţionate cu sigla partidului şi însemnele organizaţiei PSD Ilfov.

Înaintea începerii propriu-zise a evenimentului, câţiva dintre cei prezenţi solicitau autografe de la liderii social-democraţi cei mai cunoscuţi.

Şi preşedintele PSD, Mircea Geoană, a acordat, când a intrat în sală, câteva autografe.

„Venind către această sală, stăteam şi mă gândeam cam de când am început să îmi fac vise despre Europa.(...)Alegerile din 25 noiembrie reprezintă majoratul României, la 18 ani de la revoluţie (...) dar când ajungi la majorat trebuie să fii atent ce prieteni îţi faci. (...) Şi întrebarea este dacă românii şi-ar dori ca prieteni oameni ca noi, care reprezintă oameni care muncesc din greu (...) sau pe cei care îi reprezintă pe cei puţini şi bogaţi, care reprezintă valorile de dreapta. Avem de ales între falşii amici de dreapta şi adevăraţii prieteni de stânga”, a spus Geoană.

Înaintea liderului social-democrat, la microfon a vorbit şi Phillipe Cordery, secretarul general al Partidului Socialiştilor Europeni, care a spus: „Am auzit recent că lista cu candidaţi ai PD pentru alegerile pentru Parlamentul European ar fi o listă a înnoirii. Vă întreb dacă vi se pare un politician nou Sorin Frunzăverde. Îl cunosc pe domnul Frunzăverde de când venea la reuniunile socialiste şi pot să vă spun că e un candidat care se întoarce din când în când, ca vântul. Ieri apăra socialismul, acum este apărătorul valorilor populare”.

Secretarul general al PES a criticat şi prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, luni, la lansarea candidaţilor democraţi la alegerile pentru Parlamentul European.

„Am auzit ieri un oarecare preşedinte al republicii, şi ştiam că preşedinţii republicilor ar trebui să fie echidistanţi faţă de partide, susţinând că PD are o listă a înnoirii”, a spus el.

Evenimentul a debutat şi s-a terminat pe acordurile imnului Uniunii Europene.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi-a lansat oficial oferta şi candidaţii.
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD şi-a lansat oficial oferta şi candidaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei