Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2007 - Anul XII, nr. 250 (3625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Tiberiu AVRAM

Tiberiu AVRAM


Grijile lui Costel Ignătescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Campaniile electorale pentru alegerile care urmează (europarlamentare, locale, generale) vor fi, ca să folosesc un termen elegant, mai aprige ca oricând. Cel puţin dintr-o anumită direcţie. Cea a Partidului Conservator. Deşi are în mână posturi de televiziune puternice (Antena 1 cu derivatele) şi un ziar important („Jurnalul Naţional”), PC nu reuşeşte, de câţiva ani, să se apropie de pragul electoral. Evident că specialiştii lor caută explicaţii, fac analize şi se dau cu capul de pereţi pentru a mai urca cu 2 – 3 procente zestrea electorală a lui Voiculescu et. Co. O astfel de analiză a arătat că, la noi în judeţ, conservatorii bat pasul pe loc deoarece Antena 1 Suceava nu-şi pune pe siglă emblema PC, iar ştirile nu încep cu citate din clasicii conservatori în viaţă. Evident, unul dintre liderii locali ai PC a avut grijă să prezinte conducerii centrale a partidului această situaţie dezastruoasă, în privinţa mediatizării, de la nivelul judeţului. Pe lângă faptul că nu-i citează pe clasicii conservatori contemporani, Antena 1 Suceava mai păcătuieşte şi prin aceea că are în echipă oameni cununaţi de lideri de la PNL sau PD. Iar toate astea au fost aduse la cunoştinţa conservatorilor şefi. Care s-au supărat aşa de tare că au rupt relaţia cu Antena 1 Suceava. În acest context a apărut în scenă Costel Ignătescu, preşedintele PC Suceava. De fapt, ca să fiu corect, domnul Ignătescu a apărut în povestea pe care v-am spus-o ceva mai devreme. Ştiu când, dar nu pot să vă spun pentru că el oricum neagă tot. În ziarul nostru de ieri, domnul Ignătescu spunea: „ca om politic, nu mă pot implica într-o firmă care se ocupă de administrarea unui post de televiziune”. De ce? Din câte ştiu, nu există nici o incompatibilitate între calitatea de om politic (simplu om politic) şi cea de care vorbea liderul conservatorilor suceveni. 

Adevărul este că domnul Ignătescu a omis să ne spună că, în ciuda faptului că nu vrea să-şi facă televiziune, caută totuşi oameni care să lucreze la un post tv. Cu unii a luat contact direct, cu alţii prin intermediari. Că acum este într-un impas este altă problemă. Pentru un post tv îţi trebuie bani şi, cel mai important, oameni. La toate astea nu s-a gândit, înainte, domnul Ignătescu. S-a gândit de abia acum, când este într-o situaţie destul de delicată. Îi doresc, însă, succes domnului Ignătescu şi o spun fără nici un pic de ironie.

Dar, dacă domnul Ignătescu ar fi avut ceva mai multă experienţă în politică, ar fi ştiut că cel mai important este, ca şef de partid, să ai în jurul tău o echipă. Să-ţi faci filiale locale, să le întăreşti prin aducerea unor oameni da valoare. Să fii tot timpul în contact şi dialog cu cei din teritoriu, să alergi prin judeţ pentru a lua pulsul organizaţiilor şi a afla nevoile oamenilor. Nevoile şi grijile alegătorilor. După aceea, poţi să-ţi faci televiziune, pentru că, din experienţă acumulată de pe teren, ai şti şi ce să le spui telespectatorilor. Şi, ce e mai important pentru partid, ai avea ce să le arăţi. Adică nişte oameni. Acum, dacă domnul Ignătescu sună goarna pentru adevăraţii membri ai PC din judeţ, cei cu cotizaţia la zi, nu ştiu dacă se adună de o listă completă la europarlamentare. Asta cred că ar trebui să fie grija domnului Ignătescu, care, dacă cumva aţi uitat, este preşedintele PC Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grijile lui Costel Ignătescu.
 Vizualizări articol: 2887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Grijile lui Costel Ignătescu1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei