Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 215 (5422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

P. Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri

Cântăreţul P.Diddy a pierdut, sâmbătă dimineaţă, un milion de dolari la un pariu pus împotriva rapperului Rick Ross la un joc de zaruri numit Craps.

P. Diddy, care are o avere estimată la 580 de milione de dolari, a fost nevoit să plătească această sumă după ce a pierdut un pariu împotriva rapperului Rick Ross, în primele ore ale dimineţii de sâmbătă, informează contactmusic.com.

Potrivit unui filmuleţ distribuit pe reţeaua Instagram, cântăreţul de 43 de ani, a afirmat că pierderea nu înseamnă nimic pentru el. Mai târziu, acesta a scris pe Twitter: "Tocmai am pierdut un milion de dolari".

De curând rapperul american P. Diddy a lansat o campanie globală de căutare de tinere talente, cu scopul de a găsi cel mai potrivit prezentator pentru televiziunea sa, REVOLT TV. Astfel, P. Diddy caută o persoană tânără, cu vârsta cuprinsă între 13-25 de ani, care să se alăture echipei de la REVOLT TV în calitate de prezentator. Muzicianul american s-a implicat personal în procesul de selecţie a candidaţilor şi a urmărit mesajele de prezentare - care conţin înregistrări video de 15 secunde - expediate pe adresa televiziunii de persoanele care vor să obţină acest loc de muncă.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2013, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 580 de milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului P. Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
P. Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei