Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 200 (5407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sigourney Weaver va fi mama faraonului Ramses al II-lea, în filmul "Exodus", de Ridley Scott

Actriţa americană Sigourney Weaver va interpreta rolul mamei faraonului Ramses al II-lea în superproducţia biblică a regizorului Ridley Scott "Exodus", care va fi produsă de studiourile Fox.

Actriţa Sigourney Weaver, nominalizată de trei ori la premiile Oscar, care a devenit celebră cu rolul locotenentului Ellen Ripley din filmul stiinţifico-fantastic regizat de Ridley Scott "Alien", din 1979, o va interpreta pe Tuya, mama faraonului Ramses, informează Hollywood Reporter.

De asemenea, Christian Bale va juca rolul personajului biblic Moise în lungmetrajul "Exodus", filmările pentru această peliculă fiind programate să înceapă în septembrie. Filmările vor avea loc în Maroc, Spania şi Marea Britanie.

Aaron Paul, unul dintre protagoniştii serialului de succes "Breaking Bad", se află în negocieri pentru a juca într-un rol secundar, cel al unui sclav evreu. Pe de altă parte, John Turturro va juca rolul soţului personajului interpretat de Weaver.

Filmul va avea la bază un scenariu scris de Bill Collage şi Adam Cooper şi va fi o frescă epică, centrată pe celebrul personaj biblic Moise.

Sigourney Weaver este prima actriţă de la Hollywood care a devenit o adevărată eroină a filmelor de acţiune. Actriţa americană a putut fi văzută în lungmetrajul SF "Avatar", turnat în 3D, care a devenit filmul cu cele mai mari încasări la nivel mondial (peste 2,7 miliarde de dolari), şi a anunţat că va juca şi în continuarea acestei pelicule regizate de James Cameron.

Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma şi Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) şi "Elicopter la pământ!" (2001) -, a câştigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy şi BAFTA şi este renumit pentru stilul său cu un puternic impact vizual şi pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numără "Alien" (1979), "Vânătorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007), "Un ghem de minciuni" (2008), "Robin Hood" (2010) şi "Prometheus" (2012).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sigourney Weaver va fi mama faraonului Ramses al II-lea, în filmul "Exodus", de Ridley Scott.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sigourney Weaver va fi mama faraonului Ramses al II-lea, în filmul "Exodus", de Ridley Scott0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei