Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 200 (5407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tensiuni

Soarta conducerii PNL Suceava se joacă zilele acestea la nivel central

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Soarta conducerii Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava se va decide zilele acestea la nivel central. Mai exact, Biroul Permanent Naţional care se întruneşte la Constanţa va decide dacă Alexandru Băişanu rămâne la conducerea PNL Suceava până la organizarea alegerilor programate pe 5 octombrie sau dacă locul acestuia va fi luat de un birou interimar format din 31 de persoane.

Zilele trecute, mai multe persoane cu greutate din sânul PNL Suceava au semnat o hârtie pe care au trimis-o conducerii centrale a partidului.

În această plângere, semnată de trei deputaţi, Constantin Galan, Radu Surugiu şi Dumitru Pardău, de 11 din cei 14 primari, câţi are PNL în judeţul Suceava, dar şi de mai mulţi consilieri judeţeni şi consilieri locali, sunt expuse şi motivele pentru care se doreşte debarcarea lui Alexandru Băişanu din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului.

Cea mai mare temere a taberei anti-Băişanu este legată de faptul că actualul lider liberal va încerca să manipuleze alegerile de peste câteva săptămâni. Marea nemulţumire vine de la gradul de reprezentare stabilit pentru organizaţiile locale şi pe care contestatarii îl consideră conceput de aşa natură încât să-l ajute pe Alexandru Băişanu.

Surse liberale susţin că semnatarii acestei scrisori de protest au pus piciorul în prag în faţa conducerii centrale a PNL, iar la Constanţa se va merge tranşant, ori Băişanu, ori contestatarii.

Deputatul Constantin Galan, unul dintre principalii adversari ai preşedintelui PNL Suceava, a explicat de ce se doreşte numirea unui birou interimar.

„Vrem alegeri corecte, fără a fi influenţate de o persoană sau alta, iar pentru asta este nevoie ca partidul să fie condus de cineva care nu are nici un interes în această chestiune. Nu vrem alegeri pe genunchi, din care să aibă câştig de cauză unii cărora le sunt ridicate scamele de pe costum. PNL-ul trebuie să fie mai activ, mai unit şi să aibă credibilitate mai mare în faţa electoratului sucevean faţă de momentul actual”, a arătat Galan.

 

Băişanu: Frustrările unora sau altora nu sunt importante pentru mine

De cealaltă parte, preşedintele PNL Suceava a declarat că nu cunoaşte absolut nimic despre această încercare de schimbare a sa din funcţie.

„Am auzit şi eu că există o asemenea scrisoare, m-am interesat la secretariatul general al partidului, de unde mi s-a spus că nu s-a înregistrat aşa ceva. Interesul PNL este să facem ceva pentru România şi pentru oamenii din această ţară. Frustrările unora sau altora nu sunt importante pentru mine. Oricum, nu mi se pare normal să vii cu o lună înainte de alegeri şi să doreşti o conducere interimară a partidului”, a spus Alexandru Băişanu.

Acesta a menţionat că nu are ce-şi reproşa în gestionarea activităţii partidului şi că în timpul mandatului său s-a înregistrat o creştere spectaculoasă.

Mai exact, Băişanu a arătat că în 2008 partidul nu avea nici un parlamentar, iar acum are patru deputaţi, numărul primarilor a crescut de la 5 la 14, salturi spectaculoase înregistrându-se şi în ceea ce priveşte numărul viceprimarilor şi aleşilor locali.

„Într-un judeţ condus de Gheorghe Flutur şi PDL să obţii asemenea rezultate nu este de ici de colo. Rezultatele arată că sub conducerea mea, PNL a avut o ascensiune importantă, ajungând de pe locul 43 la nivel naţional până pe locul 23. Voi respecta orice decizie se va lua la nivel naţional, fie că voi rămâne eu preşedinte, fie că va fi numit un birou interimar”, a completat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soarta conducerii PNL Suceava se joacă zilele acestea la nivel central.
 Vizualizări articol: 3785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Soarta conducerii PNL Suceava se joacă zilele acestea la nivel central5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scandal si iar scandal ! trimis de
(29 aug 2013, 13:56:41
Ce a facut pentru radauteni d-l deputat Galan ? Concret nu prin simple declaratii si laude . Despre d-l Baisanu pot spune ca este tot un fel de scandalagiu politic . Asa ca sau intalnit doi scandalagii si incearca sa faca zarva si care reuseste sa minta mai bine acela va avea castig de cauza .
2.   Galan?? trimis de
(29 aug 2013, 14:42:21
Toti pnl-istii care au prins un ciolan de ros (primari,viceprimari,consilier au fost ajutati de PDL, care pe fondul scuzei ca e criza, a ruinat Romania. Si in Polonia a fost criza si totusi ei au avut constant crestere economica, ca sa nu mai vorbim de salarii.
Asa ca, Baisanu nu are niciun merit in asa zisa ridicare a partidului. Oamenii au votat raul care au crezut ei ca e mai mic. In ceea ce-l priveste pe Galan, nu-l inteleg cum nu ii este rusine. Traiesc si muncesc in Radauti, il vad aproape zilnic la volanul Jaguarului sau, chiar n-are pic de jena? Oamenii l-au ales sa-i reprezinte...iar el nici nu se duce la Bucuresti si sta bine-mersi acasa.
3.   * trimis de
(29 aug 2013, 16:11:02
hai, tu ! tu care ignori să vezi cu mintea
care nu-ti lasi inima să simtă si să doară
tu, care nu-ti vezi aproapele ca pe-o comoară
care nu "stii" nici Biblia nici jurămintea

tu,
care vrei să fii cheia de boltă a societătii
pe care tot tu o umbresti cu prezenta
de ce-ti folosesti pe cei din jur rezistenta ?
nu esti si tu membru al Cetătii ?

tu, care ai câstigat voturi (si) la păcănele
care scrii suceava cu "s" mic (de la "S" ărac)
to be one-man-one-vision-one-struggle ? faac !
nu poti cumpăra loialitatea cu ... manele !

NU asa e suceveanul, asa ai făcut tu să fie
tu, care vorbesti limba română..interimară
tu, care te plângi că doare făr' să te doară
care te misti ca un om ... dintr-o fotografie

TU. tu si alti ca tine, sicofanti si lingăi
care te dai că esti cârnatu' din pizza natională
dacă tot esti cocoţat ... IA SI TE SCOALĂ
Că ROMÂNII NU MAI AU CE PUNE-N TIGAI !!!

lasă textele rabice pentru "bolnavii de scris"
lasă moastele să le pupe plictisitii
lasă furăciunile din contracte & achizitii
că Suceava moare ( de mâna ta ) ... am zis !

4.   Securistii de bine isi dau la gioale trimis de
(29 aug 2013, 20:46:38
Si eu simplu " cetatean" ce castig de aici. Hai sictir ma cronofagilor pe banii mei ca bine o duceti de 15 luni fara sa faceti nimic in parlament. Dati din cleampa sa iasa poporul in strada in locul putorilor care doar dau din gura.. Oricum cand amere-ul va lua sfarsit si cand se vor taia capetele naparcii basinoase (vreo 20 % din populatie) veninu va intra in corpul Romaniei inca vreo cativa zeci de ani. Deja ma oboseste orice fel de stire despre nimic=ciordeala de timp si de bani

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei