Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 200 (5407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Medicul Angelinei Jolie: Am conceput proceduri oncologice noi, ca ea să fie încântată de rezultate

Medicul oncolog al Angelinei Jolie, Kristi Funk, a dezvăluit că a conceput nişte proceduri inovatoare folosite înainte şi după operaţia de dublă mastectomie suferită de actriţă pentru a fi sigură că faimoasa sa pacientă va fi fericită de rezultate.

După ce Angelina Jolie a povestit, la începutul verii, în mod afectuos, despre o femeie care a ajutat-o să treacă peste operaţia dificilă de dublă mastectomie şi apoi peste cea de reconstrucţie mamară, Kristi Funk a vorbit şi ea deschis despre evenimentele triste prin care a trecut actriţa americană şi despre cum a tratat-o pe aceasta, informează femalefirst.co.uk.

 "Am studiat amănunţit şi am vrut să fac ceva mai creativ decât am făcut până acum în viaţa mea. Am dezvoltat o serie de schimbări noi şi frumoase pentru pregătirea operaţiei, dar şi pentru procedura chirurgicală în sine" , a declarat aceasta.

Ea a subliniat că Jolie ajută oamenii vorbind despre cancer şi despre operaţia suferită.

"În esenţă, ea este o persoană generoasă, aşadar, ea nu ar putea ţine un secret de genul acesta şi să fie ceea ce este. Ea este o persoană care îşi doreşte să salveze vieţi şi face acest lucru în fiecare zi", a spus Kristi Funk.

Angelina Jolie a dezvăluit, în luna mai, că a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Într-un articol intitulat "Opţiunea mea medicală", publicat în New York Times, actriţa americană a scris că a suferit această operaţie deoarece este purtătoare a unei gene "defectuoase" care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân.

Potrivit actriţei în vârstă de 37 de ani, care este partenera de viaţă a lui Brad Pitt, medicii i-au spus că prezintă un risc de 87% să dezvolte cancer mamar şi un risc de 50% pentru cancer ovarian, din cauza acestei gene (BRCA1).

Mama Angelinei Jolie a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer. De asemenea, mătuşa actriţei a murit din cauza unui cancer mamar, la aproape două săptămâni după ce artista americană a anunţat că a suportat ea însăşi o dublă mastectomie.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu partitura din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicul Angelinei Jolie: Am conceput proceduri oncologice noi, ca ea să fie încântată de rezultate.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medicul Angelinei Jolie: Am conceput proceduri oncologice noi, ca ea să fie încântată de rezultate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei