Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 200 (5407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Lacul dintre blocuri

Scară de bloc din centrul Sucevei la care se poate ajunge cu barca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii unui bloc din centrul Sucevei se pot mândri că locuiesc în Veneţia, pentru că, la fiecare ploaie, le-ar trebui o barcă ori o gondolă să poată ajunge de la intrarea în scara de bloc la un trotuar pe care să poată circula.

Ieri, după o primă repriză de ploaie, în faţa blocului 3D, scara A, de pe strada Ana Ipătescu era format un adevărat lac, căruia îi mai lipseau doar câteva raţe şi câţiva peşti, pentru ca cei pasionaţi de pescuit să vină să-şi încerce undiţele acolo.

Problema celor 16 familii care locuiesc în blocul respectiv, situat chiar în spatele chioşcului de ziare din staţia Centru, este veche de ani de zile, dar până acum, sesizările lor către autorităţi au rămas fără răspuns.

Aşa că, de fiecare dată când plouă, pentru a ieşi din scară şi a merge la serviciu ori la cumpărături, cei din bloc au nevoie de cizme lungi sau de un mijloc de transport pe apă, pentru a nu se uda la picioare până mai sus de glezne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scară de bloc din centrul Sucevei la care se poate ajunge cu barca.
 Vizualizări articol: 3759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Scară de bloc din centrul Sucevei la care se poate ajunge cu barca5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(29 aug 2013, 11:13:36
Mergi luati un harlet si faceti un sant pe langa alee si s-a rezolvat problema. Ce e asa complicat???
S-au ati crezut ca va fac sant ziaristii??
2.   Comoditate trimis de
(29 aug 2013, 12:41:04
eee lasa ca ei is prea comozi...si iarna cand masina le este plina de zapada...asteapta sa vina autoritile sa le curete de zapada
basescu si ponta e de vinalaughing))
3.   :D )) trimis de
(30 aug 2013, 08:30:33
Ce santz sa faca locatarii ??? O_O Ca doar nu suntem in epoca,comunista )) sa ne autogospodarimbig grin .Sa puna mana primaria si cine trebuie sa rezolve aceasta problema ... sa aduca situatia la normal pentru acei locatari , platitori de impozite.Acel mic lac de acumulare s-a format in urma montari pavelelor in zona statiei centru ; si care pavele, s-au pus ca un dig in fata apei care se scurgea catre drum,spre Sipote .Ce santz sa faca oamenii )))) ? Acolo e asfalt ,vechi, de pe vremea lui Ceusescubig grin .... Ar trebui sa investeasca intr-un pikamer ... sau un excavator,poate .... Sa faca o pestera ,cu iesire la mare ..... sau o Valea Cerbului , sa se scurga apa la vale )))) . Singura solutie ar fi sa puna mana pe tarnacoape si sa faca un santz prin centura de pavele,pana in strada =] ... ca sa scape de "chin si jale " _ sau primaria sa aduca la nivel cu pavelele , suprafata care se inunda pe timp de ploaie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei