Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 156 (5363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu - protagoniştii noii telenovele de la Acasă, "Îngeri pierduţi"

Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu sunt protagoniştii telenovelei "Îngeri pierduţi", noua producţie românească marca MediaPro Pictures, ce va avea premiera în această toamnă, Acasă, şi al cărei subiect este inspirat din campania Pro TV "Tu ştii ce mai face copilul tău?", câştigătoare a premiului Emmy.

Diana Dumitrescu (Cristina), Ioan Isaiu (Alex) şi Timur Vultureanu (Luca) luptă pentru iubire şi visează la o familie ideală în noua producţie românească "Îngeri pierduţi", pe care Acasă o va difuza din această toamnă, o telenovelă care promite poveşti de dragoste emoţionante, condimentate cu dramă, suspans, intrigi, dar şi situaţii pline de umor care vor destinde şi amuza telespectatorii.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Diana Dumitrescu joacă rolul unei tinere mame, Cristina, care se întoarce de la muncă, din străinătate, să îl recupereze pe Luca (Timur Vultureanu), copilul pe care l-a abandonat în urmă cu câţiva ani din dorinţa de a-i oferi o viaţă mai bună. Primele secvenţe pe care Diana le-a filmat cu Timur au fost cele mai emoţionante şi cel mai greu de jucat.

"Una din primele secvenţe filmate pentru telenovela «Îngeri pierduţi» este cea a revederii dintre Cristina şi Luca. O secvenţă foarte grea. A fost foarte dificil să intru în pielea Cristinei, din cauza faptului că eu nu am copii. Am stat foarte mult de vorbă cu regizorii şi colegele mele de platou care au copii şi care au încercat să îmi explice sentimentul. M-am străduit să redau cât de bine am putut la momentul respectiv, ceea ce credeam eu că înseamnă să fii respins de propriul copil. Acum, după luni de zile de filmat, m-am ataşat mult de Timur şi dacă ar fi să filmăm din nou, cred că aş reacţiona altfel, aş face altfel.... De asemenea, acum îmi imaginez că am făcut-o şi eu pe mama să sufere în momentele în care ne certam sau nu îi ascultam sfaturile. Sunt sigură că nu este uşor pentru nici o mamă să treacă prin astfel de situaţii. Cât de bine mi-a ieşit secvenţa, las la aprecierea telespectatorilor, pe care îi invit să urmărească «Îngeri pierduţi» din toamnă, Acasă", declară Diana Dumitrescu.

Totodată, destinul îi aduce în cale posibilitatea unei noi poveşti de dragoste, însă Cristina ezită să intre într-o relaţie cu Alex (Ioan Isaiu). "Cea mai mare dorinţă a personajului meu este să recâştige dragostea fiului ei şi îşi canalizează toată energia în această direcţie. De frică să nu-şi piardă copilul preferă să nu se implice într-o relaţie şi, automat, viaţa ei amoroasă trece în plan secund", adaugă Diana.

Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei, îl interpretează pe Alex, un consilier financiar din Târgovişte cu afaceri în Bucureşti, care se îndrăgosteşte de Cristina. "Este povestea de dragoste a unui om matur, căruia i se dă şansa să iubească din nou, după ce, într-un trecut nu foarte îndepărtat, a pierdut o mare iubire. Viaţa îi oferă un om deosebit, pe care îl primeşte în viaţa lui, cu toate că trece printr-o dilemă existenţială, pentru că îşi împarte trăirile între dragoste şi recunoştinţa faţă de femeia care l-a ajutat la un moment dat, dar care se dovedeşte că şi-l doreşte lângă ea doar din orgoliu. Este un rol rupt din viaţă, personajul meu având şi slăbiciuni, care uneori primează, dar şi calităţi care îl fac să fie îndrăgit", spune Ioan Isaiu.

"În telenovela «Îngeri pierduţi» formăm un altfel de cuplu, care va ajunge la sufletul telespectatorilor pentru că tratează problematica actuală a societăţii, care nu are timp de sine şi care nu-şi mai alocă timp pentru a iubi atât de mult", adaugă Ioan Isaiu.

Pagina oficială de Facebook a producţiei "Îngeri pierduţi" (https://www.facebook.com/telenovelaIngeriPierduti) va fi lansată luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu - protagoniştii noii telenovele de la Acasă, "Îngeri pierduţi".
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu - protagoniştii noii telenovele de la Acasă, "Îngeri pierduţi"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei