Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 156 (5363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prejudiciu de 200.000 de euro

Patronii şoferului de tir dispărut cu tot cu marfă, convinşi că acesta s-a „evaporat” după un plan bine stabilit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patronii şoferul de tir dispărut în Germania cu tot cu marfa în valoare de aproximativ 200.000 de euro, despre care nimeni nu mai ştie nimic de joia trecută, sunt convinşi că acesta s-a „evaporat” după un plan bine pus la punct, cu ajutorul unor complici, şi exclud varianta ca acesta să fi fost victima unei fapte violente.

Reamintim că şoferul, Vasile Şmighelschi, în vârstă de 27 de ani, din Salcea, era angajat al societăţii de transport marfă Angeltrans SRL, cu sediul în satul Sf. Ilie, comuna Şcheia de la mijlocul lunii mai şi de atunci a efectuat mai multe curse în Europa, cu un camion MAN al societăţii. 

Pe 4 iulie, şoferul a preluat, dimineaţă, la 9.00, o remorcă încărcată cu paleți conținând sârmă de cupru în greutate de aproape 25 de tone, cu destinația Koln-Germania. Câteva ore mai târziu, în jur de 13.30, şoferul a raportat telefonic dispeceratului societăţii că are o problemă tehnică la maşină. După acest moment şoferul nu a mai comunicat cu dispeceratul şi nu a mai dat nici un semn de viaţă.

La adresa unde se afla ansamblul auto a ajuns un alt angajat al societății, aflat în Germania, care a raportat faptul că lipsește atât şoferul, cât și marfa pe care acesta o transporta, fiind recuperate capul de tractor și remorca.

Emilia Camilar, care, împreună cu soţul său, deţine firma de transport marfă, a explicat de ce nu au dubii cu privire la dispariţia şoferului.

„Sunt multe semne care arată că şoferul a aranjat totul, cu un complice care a preluat marfa. În momentul în care pe GPS dispecerul a semnalat că maşina s-a oprit, şoferul a raportat că are o problemă tehnică. Acolo marfa a fost preluată de o altă maşină, cu un motostivuitor. Şoferul şi-a luat hainele de schimb, cheile şi diagrama de la tahograf. Dacă ar fi păţit ceva, nu ar fi avut timp să facă toate acestea”, ne-a declarat Emilia Camilar.

Ea a precizat că speră ca şoferul să fie identificat de autorităţile germane şi tras la răspundere, pentru ca firma sa să nu aibă de suferit în relaţiile cu clienţii din Europa pentru care efectuează transportul.   

Marfa aparţinea unei firme din Belgia. Valoarea acesteia a fost estimată la 200.000 de euro, fiind asigurată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronii şoferului de tir dispărut cu tot cu marfă, convinşi că acesta s-a „evaporat” după un plan bine stabilit.
 Vizualizări articol: 6084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Patronii şoferului de tir dispărut cu tot cu marfă, convinşi că acesta s-a „evaporat” după un plan bine stabilit3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei