Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noul album al rapperului Jay-Z conţine versuri scrise de Kurt Cobain

Noul album pe care rapperul american Jay Z îl va lansa pe 4 iulie, intitulat "Magna Carta Holy Grail", conţine versuri scrise de Kurt Cobain, fostul solist al trupei rock Nirvana care s-a sinucis în 1994, a anunţat văduva acestuia, Courtney Love.

Courtney Love, fosta solistă a trupei Hole, spune că i-a acordat celebrului rapper Jay-Z permisiunea de a folosi versuri compuse de fostul ei soţ pentru piesa "Smells Like Teen Spirit" a trupei Nirvana. Totodată, ea recunoaşte că este puţin îngrijorată în legătură cu reacţia fiicei sale Frances Bean Cobain, care ar putea "să o ia razna" atunci când va auzi ce a făcut mama ei, informează contactmusic.com.

 Explicându-şi decizia, Courtney Love, care deţine drepturile de autor asupra muzicii soţului ei, a declarat pentru The Huffington Post: "Jay-Z e un artist uriaş, iar noi suntem buni prieteni".

Potrivit presei americane, noul album al lui Jay-Z va deveni instantaneu un hit atunci când va fi lansat luna viitoare, graţie unui contract semnat de rapper cu directorii companiei Samsung. Astfel, 1 milion de copii ale albumului "Magna Carta Holy Grail" vor fi distribuite gratuit pentru posesorii de telefoane mobile inteligente Samsung Galaxy, cu 72 de ore înainte de lansarea oficială a albumului, pe 4 iulie.

 Presa internaţională afirmă că directorii de la Samsung au plătit 5 dolari pentru fiecare copie a albumului, care va deveni disponibil prin intermediul unei aplicaţii care va putea fi descărcată online la sfârşitul lunii iunie.

Jay-Z a înregistrat albumul "Magna Carta Holy Grail" în colaborare cu Drake, Timbaland, Nas, Pharrell şi Justin Timberlake.

Precedentul album solo al rapperului american se intitulează "The Blueprint 3" şi a fost lansat în anul 2009. În 2011, Jay-Z a lansat albumul "Watch the Throne", înregistrat în colaborare cu rapperul Kanye West.

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe americane de rock alternativ din anii '90, vânzând peste 60 de milioane de albume. Pe 5 aprilie 1994, solistul şi liderul trupei, Kurt Cobain, dependent de heroină, s-a sinucis, la vârsta de 27 de ani.

Viaţa lui Kurt Cobain a fost deja subiectul câtorva filme, precum "Last Days", de Gus van Sant, dar şi "Kurt and Courtney", de Nick Broomfield, care a inclus şi teoria potrivit căreia Cobain ar fi fost ucis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul album al rapperului Jay-Z conţine versuri scrise de Kurt Cobain.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul album al rapperului Jay-Z conţine versuri scrise de Kurt Cobain0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei