Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă ca în filme la New York

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o vacanţă ca în filme la New York, cu plimbări lungi pe celebrele Fifth Avenue şi Broadway, aventuri în Soho şi Bronx, jogging prin Central Park şi o cină scoasă parcă din "Sex and The City", informează postul Acasă.

Zilele de vacanţă din New York au fost ca în poveşti, însă nu suficiente. "Am vizitat celebrele străzi Fifth Avenue, Broadway - care au farmecul lor prin felul în care arată zgârie norii, prin oamenii care umplu străzile, prin energia deosebită - cartierul Soho, partea mai europeană a New York-ului şi West Village, o zonă cu foarte multe restaurante cochete şi oameni veniţi la studio.  Am fost la un restaurant din New York unde am descoperit câte ceva din lifestyle-ul din «Sex and the City» şi m-a impresionat foarte tare şi o cafenea construită pe o platformă, la baza podului Brooklyn, de unde se vedea superb tot Manhattan-ul. Am prins o paradă a portoricanilor şi tot Fifth Avenue s-a umplut de care alegorice şi dansuri caracteristice", spune Adela Popescu.

"Am stat 10 zile, nu suficient de mult pe cât am fi dorit. Pe lângă obiectivele turistice clasice am încercat să luăm contact şi cu partea mai puţin cunoscută şi anume Bronx, Brooklyn, Washington Heights, nu am ratat celebrele străduţe din cartierul Soho", povesteşte Radu Vâlcan.

Cei doi s-au adaptat stilului de viaţă newyorkez şi au început fiecare zi de vacanţă făcând jogging în Central Park.  "Radu este un împătimit al alergatului în parc, astfel că nu am avut cum să ratăm jogging-ul în Central Park, aşa cum fac toţi newyorkezii. Incredibil câţi oameni aleargă… Central Park e mai ceva ca în filme! În fiecare dimineaţă zici că e maraton, atâţia oameni sunt care fac sport" , spune Adela Popescu.

 Pasionaţi de bucătăria asiatică, Adela şi Radu au fost încântaţi să găsească restaurante specifice în toate zonele din New York: "Pentru că ne place foarte mult mâncarea asiatică, am căutat astfel de locuri şi am găsit din plin. Restaurantele vietnameze şi thailandeze erau la tot pasul", adaugă Radu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă ca în filme la New York.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă ca în filme la New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei