Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 131 (5338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu şi Max prezintă "Bingo România", Acasă

Nicoleta Luciu şi Max, de la "Vocea României", vor prezenta "Bingo România", un show spectaculos care îmbină jocul de bingo cu divertismentul, ce debutează pe 16 iunie pe postul Acasă, informează televiziunea.

Din 16 iunie, în fiecare duminică, de la 22.00, telespectatorii sunt invitaţi să participe pe postul Acasă, la "Bingo România", o emisiune care va transforma jocul de bingo într-un show spectaculos, din care nu vor lipsi invitaţi surpriză din showbiz-ul românesc, dar şi momente artistice impresionante.

"Eu întotdeauna mi-am dorit ca visurile oamenilor să devină realitate. Îmi place să văd oameni zâmbind în jurul meu şi prin această emisiune vom reuşi să facem mai mulţi oameni fericiţi. Pe Max l-am cunoscut pe platourile din Buftea, ne înţelegem foarte bine şi mă bucur că vom prezenta împreună 'Bingo România'. Să vă gândiţi bine ce vă doriţi, pentru că, din 16 iunie, vă vom îndeplini visurile! În fiecare duminică, vom face un mega-show, la 'Bingo România', Acasă", spune Nicoleta Luciu.

"Acest show este un pas foarte important în cariera mea şi mă bucur că producătorii acestei emisiuni s-au gândit la mine. Pentru mine, e o plăcere să lucrez cu Nicoleta Luciu. Ne-am cunoscut şi împrietenit în cantonamentul de la 'Dansez pentru tine' şi de atunci ne-am înţeles foarte bine. Abia aştept să ne vedem la 'Bingo România'", spune Max, prezentatorul show-ului.

"Bingo România", ce va fi difuzat Acasă, le va aduce concurenţilor oportunitatea de a câştiga sume mari de bani la extragerea bingo, cât şi şansa unor premii instant, a unui autoturism acordat săptămânal şi premii în bani prin apel telefonic.

Biletele sunt dispuse în serii de câte 3 sau de câte 6, iar fiecare 3 bilete achiziţionate oferă dreptul la un talon gratuit. Biletele vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare "Bingo România" din toată ţara, iar preţul pentru 3 bilete este de 9,6 lei. Toate biletele şi taloanele gratuite necâştigătoare intră în cursa premiilor telefonice în săptămâna următoare de joc. "Bingo România" garantează achitarea premiilor în doar 48 de ore de la revendicare.

Din 16 iunie, în fiecare duminică, de la 22.00, telespectatorii sunt invitaţi să participe la "Bingo România", care le va aduce telespectatorilor câştiguri substanţiale, bucurie şi divertisment, întrucât din platoul emisiunii nu vor lipsi invitaţi surpriză din showbiz-ul românesc, dar şi momente artistice impresionante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu şi Max prezintă "Bingo România", Acasă.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicoleta Luciu şi Max prezintă "Bingo România", Acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei