Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2012 - Anul XVII, nr. 295 (5200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hugh Grant, catalogat drept "dictator" de un realizator TV. Cum a reacţionat actorul

Jon Stewart, gazda emisiunii de televiziune americane "The Daily Show", a spus despre Hugh Grant că este cel mai puţin dorit invitat în programul său şi "o adevărată pacoste", după ce actorul britanic s-a purtat urât cu echipa show-ului TV.

Jon Stewart a spus despre Hugh Grant că nu şi-l mai doreşte ca invitat în show-ul pe care îl moderează, după ce acesta, venit să îşi promoveze cel mai recent film "Ce-o fi cu soţii Morgan?/ Did You Hear About The Morgans?", s-a plâns tot timpul de echipa emisiunii, subliniind că ar fi avut lucruri mai bune de făcut decât să fie în acel moment în platou, informează contactmusic.com.

Grant şi-a mai arătat nemulţumirea şi faţă de clipul de promovare a filmului, răspunsul lui Stewart fiind unul dur: "Păi, atunci, fă naibii un film mai bun".

"Am avut dictatori invitaţi în emisiune, dar nici unul nu a fost la fel de îngrozitor ca Grant", a spus Jon Stewart, într-un interviu acordat revistei Q&A.

Hugh Grant a recunoscut că a avut un comportament neadecvat şi-a cerut scuze, pe platforma de socializare Twitter, faţă de realizatorul TV Jon Stewart.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare /Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste /Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hugh Grant, catalogat drept "dictator" de un realizator TV. Cum a reacţionat actorul.
 Vizualizări articol: 376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hugh Grant, catalogat drept "dictator" de un realizator TV. Cum a reacţionat actorul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei