Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2012 - Anul XVII, nr. 295 (5200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adele, Rihanna şi trupa One Direction, lideri în topul Billboard 2012

Diva R&B Rihanna, cântăreaţa britanică Adele şi trupa nou lansată One Direction conduc celebrul top realizat la final de an de revista Billboard şi dat publicităţii vineri.

Astfel, trupa One Direction, care anul acesta a fost inclusă de două ori în topul Billboard 200 - în martie, cu piesa de debut "Up All Night", şi în noiembrie, cu albumul "Take Me Home" -, s-a clasat pe primul loc în categoria "cel mai bun artist/ cea mai bună formaţie a anului", informează Reuters.

De asemenea, britanica Adele, în vârstă de 24 de ani, prima artistă care, în 2011, a ajuns pe locul întâi simultan la categoriile "cel mai bun single", "cel mai bun album" şi "cel mai bun artist", şi-a confirmat supremaţia pe piaţa muzicală şi în acest an, când cel mai recent album al său, "21", câştigător al premiului Grammy, a fost cel mai bine vândut material discografic în Statele Unite ale Americii - 10 milioane de copii vândute numai în SUA, de la lansarea în februarie 2011. Mai mult, pentru al doilea an consecutiv, Adele a fost desemnată de Billboard "artista anului".

Tot în topul Billboard 2012, cântăreţul de rap şi R&B Drake a fost desemnat cel mai bun artist, iar trupa pop-rock Maroon 5 a fost numită cel mai bun grup.

Rihanna, în vârstă de 24 de ani, a fost plasată în fruntea topului Hot 100, după un an în care hiturile ei "We Found Love" şi "Diamonds" au stat săptămâni la rând pe primele locuri în Hot 100 Chart, care contabilizează, săptămânal, piesele cel mai bine vândute.

Însă Rihanna nu şi-a putut adjudeca şi primul loc în topul Hot 100 de single-uri, câştigător fiind anul acesta australianul Gotye, cu piesa "Somebody That I Used To Know".

Billboard a realizat topurile acestui sfârşit de an pe baza performanţelor înregistrate de artişti sau de trupe - vânzări de albume şi număr de difuzări - în perioada 3 decembrie 2011 - 24 noiembrie 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adele, Rihanna şi trupa One Direction, lideri în topul Billboard 2012.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adele, Rihanna şi trupa One Direction, lideri în topul Billboard 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei