Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna a dansat Gangnam Style alături de Psy

Madonna, aflată în plin turneu mondial, este la curent cu noutăţile muzicale, astfel că l-a invitat, marţi, la unul dintre concertele sale, de la Madison Square Garden din New York, pe celebrul sud-corean Psy, a cărui piesă "Gangnam Style" a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip la MTV EMA.

Potrivit guardian.co.uk, fascinată de ritmurile piesei lui Psy, Madonna a interpretat la rândul ei celebrul "dans al calului" - copiat şi de alte vedete, precum Mel B şi Heidi Klum.

Colaborarea dintre Madonna şi Psy vine la numai o săptămână după ce nonconformistul artist în vârstă de 54 de ani a fost respins de Lady Gaga, căreia i s-a propus să îl aducă alături de ea pe scenă.

"Ştiţi, am invitat-o să cânte alături de mine, dar m-a refuzat. Este OK. Am mai fost refuzat şi înainte. Este bine să construieşti astfel un personaj", a spus Psy.

Madonna a criticat-o cu ceva timp înainte pe Lady Gaga, despre care a spus că, pentru piesa "Born This Way", a copiat cântecul ei "Express Yourself".

"M-am gândit că, până la urmă, este un mod extraordinar de a-mi readuce piesa în prim-plan. Vreau să spun că am recunoscut toate inflexiunile. Am considerat că este... interesant", a spus atunci Madonna.

Psy a fost unul dintre cei mai populari artişti prezenţi la cea de-a 19-a gală MTV Europe Music Awards (EMA), care a avut loc duminică seară, la sala Festhalle din Frankfurt, în Germania. Hitul sud-coreanului, "Gangnam Style", a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip. Psy a devenit şi primul artist sud-coreean care a cântat la celebra gală. El le-a spus jurnaliştilor că următorul său album va avea mai multe piese în limba engleză.

"Gangnam Style" a fost vizionat de peste 670 de milioane de ori pe YouTube şi a primit un număr record de 4,9 milioane de "like-uri" pe Facebook, de când a fost lansat, în iulie.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Madonna a concertat şi la Bucureşti, în 2009, spectacolul făcând parte din turneul "Sticky and Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna a dansat Gangnam Style alături de Psy.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna a dansat Gangnam Style alături de Psy0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei