Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 sep 2012 - Anul XVII, nr. 224 (5129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inna, despre sport şi diete

În octombrie, revista “Ce se întâmplă, doctore?” celebrează mişcarea şi toate beneficiile ei pentru trup şi suflet. Un prim exemplu este oferit de Inna, vedeta momentului, care mărturiseşte că dieta şi sportul fac parte din stilul ei de viaţă, în ciuda programului încărcat.

“Încerc să păstrez un echilibru în alimentaţie, deşi de foarte multe ori este greu, având în vedere că sunt mereu plecată. Nu sunt nici gurmandă, nici foarte pofticioasă, mănânc de obicei puţin, fac mişcare de fiecare dată când am ocazia, dansez mult, înot” a mărturisit artista care a făcut câteva poze hot, dovezi ale energiei maxime de care dă dovadă.

Numărul de octombrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” a pregătit ceva extrem de util şi pentru cei care nu pot ajunge la sala de sport: un DVD cu un program de Pilates realizat de Oana Cuzino împreună cu o echipă de instructori de la Shape Art Pilates din Bucureşti. DVD-ul “Ora de sport cu Oana Cuzino” conţine mişcări benefice pentru postură, abdomen, musculatura picioarelor, braţelor şi feselor, care pot fi modelate fără mare efort, chiar acasă.

Tot în octombrie, Corina Caragea este protagonista unui pictorial fashion şi dezvăluie trucurile care o ajută să arate impecabil în cei mai populari pantaloni din toate timpurile: jeansii. ““Nu fac un sport anume, merg regulat la sala de fitness, merg cu rolele, iar iarna fac snowboard” a declarat prezentatoarea Ştirilor PROTV din Sport.

Iar ca sportul să dea rezultate, trebuie completat întotdeauna de o dietă echilibrată. De aceea, redactorii şi specialiştii “Ce se întâmplă, doctore?” propun reţete care înglobează mierea, care abundă în beneficii, meniuri pentru cuplurile care se confruntă cu probleme de fertilitate, dar şi poveştile a trei tineri care fac o radiografie a bugetului alocat vieţii sănătoase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inna, despre sport şi diete.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inna, despre sport şi diete0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei