Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 sep 2012 - Anul XVII, nr. 224 (5129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antrenorii de la "Vocea României" cântă piesa "Moves like Jagger", astăzi, la Pro TV

Antrenorii emisiunii "Vocea României" şi finaliştii primului sezon al show-ului vor interpreta într-o manieră inedită piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, în prima ediţie din noul sezon al programului, difuzat astăzi, de la ora 20.15, la Pro TV, informează televiziunea.

Diseară, de la ora 20.15, la Pro TV debutează cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea României". Una dintre surprizele care vor deschide seara este cântecul pregătit de cei patru antrenori - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu - şi cei patru finalişti ai primului sezon: Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă. Cei opt au interpretat într-o manieră proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, reuşind să electrizeze întreaga sală prin prestaţia lor.

Cel de-al doilea sezon de "Vocea României" începe în forţă cu concurenţi unul şi unul, adevăraţi artişti care nu doar că au reuşit să întoarcă scaunele, dar au ajuns la performanţa de a ridica antrenorii pe scaune. Lupta nu se dă doar pe scenă, ci şi între Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu. Cei patru scot artileria grea şi se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei în echipă pe cei mai buni concurenţi.

În prima ediţie a show-ului, pentru a convinge o concurentă să se alăture echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neaşteptat, care lasă mască atât publicul, cât şi pe ceilalţi antrenori. Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi diseară, de la ora 20.15, la Pro TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antrenorii de la "Vocea României" cântă piesa "Moves like Jagger", astăzi, la Pro TV.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antrenorii de la "Vocea României" cântă piesa "Moves like Jagger", astăzi, la Pro TV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei