Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2012 - Anul XVII, nr. 175 (5080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jessica Biel vrea să deschidă un restaurant

 

Actriţa Jessica Biel a declarat în emisiunea "The Tonight Show with Jay Leno" că vrea să deschidă un restaurant precum cel al logodnicului ei, Justin Timberlake.

Starul din "Total Recall" a dezvăluit că până acum singurele sale planuri prevăd că restaurantul va include şi o brutărie, informează contactmusic.com.

"Îmi doresc ca restaurantul să includă şi o componentă de panificaţie (...), dar încă nu sunt un brutar grozav", a spus Jessica Biel.

"Panificaţia este foarte o chestiune matematică, iar eu sunt groaznică la ştiinţe exacte. Îmi place pâinea. Fac pâine, însă doar pâine dulce, precum cea cu zucchini, cu banane sau cu coacăze. Este foarte bună!", a explicat Jessica Biel.

 De asemenea, Jessica Biel i-a încurajat pe telespectatori să îi susţină noua afacere. "Vă rog să veniţi la restaurantul meu. Se va numi Oh Fudge", a mai spus actriţa.

Jessica Biel este logodită cu muzicianul şi actorul Justin Timberlake, care are la rândul său un restaurant în New York, ce se numeşte Southern Hospitality.

Deschizându-şi propriul restaurant, Jessica Biel calcă pe urmele partenerului său. Recent, actriţa a admis că obişnuieşte să se adapteze la stilul de viaţă al altor persoane atunci când este îndrăgostită.

"La începutul experienţelor mele de dragoste, am fost foarte vulnerabilă la personalitatea, pasiunile şi viaţa celui de lângă mine. Dar cu timpul am devenit mândră de trăsăturile care mă fac ceea ce sunt. Este foarte important să îmi menţin propria individualitate, pentru că, în caz contrar, este uşor să aluneci în viaţa altcuiva", a mai spus actriţa.

Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jessica Biel vrea să deschidă un restaurant.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jessica Biel vrea să deschidă un restaurant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei