Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Woody Allen, proxenet într-o comedie regizată de John Turturro

Cineastul american Woody Allen va juca pentru prima dată, după mai bine de un deceniu, într-un film neregizat de el, în comedia "Fading Gigolo", în care va interpreta rolul unui proxenet.

Filmul va fi regizat de John Turturro, pe baza unui scenariu propriu, şi le mai are în distribuţie pe Sophia Vergara şi Sharon Stone, informează variety.com.

Turturro şi Allen vor interpreta rolurile a doi buni prieteni, rămaşi fără bani, care decid să se lanseze împreună în industria prostituţiei şi care atrag din această cauză suspiciunea comunităţii evreieşti în care trăiesc. Cei doi îşi iau pseudonimele Virgil şi Bango, iar personajul jucat de Allen va fi proxenetul personajului jucat de Turturro, care se îndrăgosteşte de o văduvă evreică.

Sharon Stone va juca rolul medicului dermatolog al proxenetului care îl angajează pe Turturro, iar Sophia Vergara va interpreta o altă clientă bogată, plictisită de mariajul ei, care îşi doreşte o partidă de sex în trei, cu personajele jucate de Turturro şi Stone.

Filmările vor începe în aprilie la New York.

"Fading Gigolo" va fi produs de Jeffrey Kusama-Hinte şi de compania franceză MK2.

Woody Allen a apărut pentru ultima oară în calitate de actor într-un film neregizat de el, în anul 2000, în comedia "Picking Up the Pieces", regizată de Alfonso Arau. Cineastul american a fost recompensat în luna februarie cu premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original pentru filmul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris".

John Turturro a scris, regizat şi produs musicalul "Romance and Cigarettes" şi a regizat documentarul "Passione", un film despre rădăcinile muzicale şi influenţele din oraşul italian Napoli. Turturro a jucat rolul unui scriitor în filmul lui Woody Allen din 1986 "Hannah şi surorile ei/ Hannah and Her Sisters".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Woody Allen, proxenet într-o comedie regizată de John Turturro.
 Vizualizări articol: 372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Woody Allen, proxenet într-o comedie regizată de John Turturro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei