Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2012 - Anul XVII, nr. 40 (4945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fanii lui Whitney Houston plâng dispariţia unei legende

Nici ploaia, nici frigul nu i-au descurajat, joi, pe parcursul întregii zile, pe foarte mulţi fani ai cântăreţei Whitney Houston, care au venit să se reculeagă în faţa bisericii baptiste din oraşul natal al artistei, Newark, unde vor avea loc, astăzi, funeraliile acestei.

În faţa bisericii din cărămizi roşii, unde Whitney Houston cânta în copilărie într-un cor gospel, multe baloane roşii, având forma unor inimi, au fost agăţate de grilajul gardurilor. Mesaje precum "Te vom iubi mereu" şi "R.I.P Whitney" (Odihneşte-te în pace, Whitney) puteau fi citite pe sute de cărţi poştale depuse în faţa bisericii.

Au fost aduse şi fotografii ale artistei, iar câteva sute de semnături acopereau o foaie cu mesaje de condoleanţe, parţial distrusă de ploaie. Unele dintre ele erau pentru Bobbi, fiica în vârstă de 18 ani a cântăreţei Whitney Houston, şi pentru Cissi, mama cântăreţei, care a dirijat corul bisericii New Hope timp de mulţi ani.

Mulţi trandafiri erau depuşi pe jos, alături de lumânări şi de ursuleţi din pluş.

Donald Bernal, în vârstă de 21 de ani, a venit din Brooklyn la Newark, pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreţei, decedată sâmbăta trecută, la vârsta de 48 de ani, în California.

"Era atât de talentată. Avea o voce extraordinară şi mereu o atiudine pozitivă. Am crescut cu muzica ei, mama îi asculta discurile tot timpul", a spus acesta.

"A fost ca un înger", spune Terry Guions, care lucrează într-un azil de bătrâni de lângă biserică şi care are multe amintiri asociate cu cântecele lui Whitney Houston. "E un moment îngrozitor de trist".

Cynthia Johnson a aflat vestea despre moartea cântăreţei când se afla în Florida. "O cunoaşteam din liceu. Când am aflat că Nippy, aşa cum îi spuneam noi, cei de aici, a murit, m-am întors imediat. Era foarte atentă cu cei din jur, foarte bucuroasă şi avea un spirit liber. Era o legendă".

Joi, nimeni nu a putut intra în biserica de 1.500 de locuri, supravegheată de poliţie. Bariere metalice au fost instalate pentru a bloca accesul din stradă.

Pentru a asista la funeraliile de sâmbătă, este nevoie de o invitaţie. Lista invitaţilor nu a fost făcută publică, dar Aretha Franklin, naşa de botez a lui Whitney Houston, va cânta la ceremonie, iar pastorul Jesse Jackson va fi şi el prezent. Potrivit Hollywood Reporter, la ceremonie va cânta şi Stevie Wonder.

Henry Hamilton, directorul şcolii pe care a frecventat-o cântăreaţa în copilărie, în oraşul vecin East Orange, şcoală care poartă de acum numele cântăreţei, a fost şi el invitat la funeralii.

El era director şi pe vremea când Whitney era elevă şi a păstrat legătura cu ea: "Nu şi-ar fi dorit ca acesta să fie un moment trist. Mă aştept ca acolo să fie multă muzică şi de multe vedete".

Henry Hamilton s-a declarat mulţumit de faptul că ceremonia funerară va avea loc în statul New Jersey, unde sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost adus cu un avion din California.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fanii lui Whitney Houston plâng dispariţia unei legende.
 Vizualizări articol: 397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Fanii lui Whitney Houston plâng dispariţia unei legende3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei