Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2012 - Anul XVII, nr. 39 (4944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Europe va cânta în iunie la Bucureşti, la OST Fest

Trupa suedeză Europe va cânta la OST Fest, festival care va avea loc în perioada 15 - 17 iunie, la complexul Romexpo din Bucureşti, informează organizatorii, Project Events şi Cavalleria Events.
Povestea trupei Europe a început în 1979, când în Upplands Väsby lua naştere o trupă suedeză denumită pe atunci Force, compusă din trei tineri ambiţioşi: vocalistul Joey Tempest, chitaristul John Norum şi basistul Tony Reno. Ulterior, trupa a luat numele Europe şi a devenit celebră în toată lumea în 1986, când a lansat albumul "The Final Countdown", care s-a vândut în SUA în peste trei milioane de copii.
În anii '80, Europe a fost trupa de rock cu cel mai mare succes la public, vânzând în întreaga lume peste 20 de milioane de albume. Este una din puţinele trupe din lume care au intrat în top 20 albume Billboard 200 cu două discuri: "The Final Countdown" şi "Out of This World", iar în top Billboard Hot 100 au avut două single-uri în top 10: "The Final Countdown" şi "Carrie".
După ce ani buni Europe s-a bucurat de admiraţia fanilor din întreaga lume, în 1992, membrii trupei decid că este cazul să ia o pauză şi să dispară o perioadă de timp din lumina reflectoarelor. După 11 ani de pauză, în 2003, trupa Europe se reuneşte oficial şi continuă seria de succese cu albumele "Start from the Dark" şi "Secret Society".
Cel mai recent album al trupei Europe se numeşte "Bag of Bones" şi va fi lansat în luna martie a acestui an, iar fanii români vor avea şansa de a-i asculta live pe membrii Europe interpretând melodii şi de pe noul album. De asemenea, din playlist nu vor lipsi melodii ce au influenţat generaţii întregi, precum "The Final Countdown", "Carrie", "Cherokee" şi "Open Your Heart".
Membrii trupei Europe vor urca pe scena OST Fest pe 16 iunie.
În afara formaţiei Europe, trupele confirmate până în prezent la OST Fest 2012 sunt Motorhead, Motley Crue, Magadeth şi Dimmu Borgir.
Biletele la OST Fest, cât şi abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumpărate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online, de pe biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro şi ticketpoint.ro.
Preţurile biletelor pentru fiecare din cele trei zile de festival sunt următoarele: 500 de lei - Tribună VIP (tribună acoperită, catering inclus), 350 de lei - Fire Circle, 265 de lei - Tribună, 120 de lei - Golden Circle - şi 90 de lei - Gazon.
Preţul abonamentelor valabile pentru toate cele trei zile de festival sunt următoarele: 800 de lei Tribună VIP (tribună acoperită, catering inclus), 525 de lei - Fire Circle, 400 de lei - Tribună, 200 de lei - Golden Circle - şi 150 de lei - Gazon.
OST Fest este organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events. Numit iniţial OST Mountain Fest, festivalul a debutat în 2010 la Buşteni, cea de-a doua ediţie, din vara anului trecut, având loc la Râşnov, unde au concertat peste 30 de trupe rock din România şi din străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Europe va cânta în iunie la Bucureşti, la OST Fest.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Europe va cânta în iunie la Bucureşti, la OST Fest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei