Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2011 - Anul XVI, nr. 296 (4894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie: Aş putea rămâne însărcinată din nou

Angelina Jolie nu exclude posibilitatea de a rămâne din nou gravidă, în ciuda stilului de viaţă extrem de aglomerat. Vedeta are grijă de şase copii, face un adevărat slalom între carieră şi partenerul său, Brad Pitt, şi călătoreşte în toată lumea pentru munca sa umanitară.

Actriţa, în vârstă de 36 ani, vorbeşte într-un interviu pentru revista Marie Claire despre perspectiva de a-şi mări familia: "Nu am nimic planificat pentru moment, dar cine ştie. Aş putea rămâne însărcinată", scrie Daily Mail.

Regizoarea filmului "The Land Of Blood and Honey" a vorbit, de asemenea, despre modul plăcut în care copiii săi percep momentele de afecţiune dintre ea şi Brad.

"Dacă îi văd pe mami şi tati că au nevoie să petreacă ceva timp împreună, pentru un sărut şi ce-o mai fi, copiii chicotesc şi sunt fericiţi, pentru că acest lucru le oferă un fel de siguranţă".

Maddox, Pax, Zahara, Knox şi Vivienne şi-ar dori ca părinţii lor să se căsătorească, deşi nu chiar pentru motivele corecte, explică Angelina.

"Au adus vorba despre acest lucru. Dacă o iei într-un fel emoţional, te gândeşti că s-ar putea să nu se simtă în siguranţă! Dar pe urmă îţi dai seama că de fapt ei doar îşi doresc o petrecere mare cu tort!", a adăugat vedeta.

În acelaşi interviu, Angelina Jolie declara că deşi are o viaţă de familie foarte fericită alături de Brad Pitt şi cei şase copii există un lucru care îi lipseşte.

Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith".

Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie: Aş putea rămâne însărcinată din nou.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie: Aş putea rămâne însărcinată din nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei