Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2011 - Anul XVI, nr. 296 (4894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Fetiţă de 12 ani, violată în beciul unei case

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de 12 ani, din comuna Vatra Moldoviţei, a fost victima unui viol petrecut în beciul unei case din localitate. Suspectul, un individ în vârstă de 30 de ani, a fugit în pădure şi a fost prins, ieri după-amiază, după mai multe ore de căutări. Respectivul, Petru Leonard Perdei, nu este la prima ispravă de acest gen, fiind condamnat la închisoare în urmă cu mai mulţi ani pentru că ar fi violat un alt minor.

În după-amiaza zilei de marţi, 13 decembrie, victima, elevă în clasa a VII-a, a fost chemată de o rudă de-a sa până la locuinţa acesteia din urmă, pentru a avea grijă de bebeluşul ei, până ce femeia se întorcea de la dispensar.

În timp ce femeia era plecată, s-a întors acasă concubinul acesteia, căruia i-a încolţit în minte ideea violului.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul a târât-o pe fetiţa în vârstă de 12 ani până în beciul casei, iar acolo a violat-o. El a fost prins în flagrant de părinţii minorei, care au venit să-şi ia fata înapoi acasă, întrucât afară se întunecase.

Petru Leonard Perdei a încercat să se împace cu părinţii victimei, însă aceştia l-au ameninţat că se duc direct la poliţie.

Suspectul a fugit de la domiciliu şi a stat ascuns prin pădure, până ieri după-amiază când a fost prins de poliţişti.

Perdei a fost reţinut pentru 24 de ore şi, cel mai probabil, va fi prezentat astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În urmă cu aproximativ cinci ani, acelaşi individ a violat un minor tot în vârstă de 12 ani. S-a întâmplat pe 24 aprilie 2006, la câteva ore după ce Perdei a fost în vizită la părinţii victimei. S-a întâlnit câteva ore mai târziu cu băieţelul prin sat şi i-a propus să meargă cu el în pădure, să-i arate ceva interesant. L-a dus până la o casă părăsită, unde l-a obligat să întreţină raport sexual. Şi atunci Perdei a fugit după comiterea faptei şi s-a ascuns în pădure.

A fost prins după  mai bine de o săptămână de căutări şi trimis în judecată. Se pare, însă, că pedeapsa primită a fost mult prea mică, din moment ce a fost lăsat în libertate şi a recidivat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 12 ani, violată în beciul unei case.
 Vizualizări articol: 876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Fetiţă de 12 ani, violată în beciul unei case4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Simplu trimis de
(15 dec 2011, 11:27:24
Sa-i fie taiat scarbavnicul madular si o sa-i piara cheful de viol. Altfel...
2.   Comentariu trimis de
(15 dec 2011, 11:59:30
Toate aceste fapte de nedescris nu vor mai putea fi reduse ca numar sau oprite niciodata.Politia este vai de mama ei,o tona de betivi si grasani care nu inteleg de ce mai sunt platiti daca nu isi fac treaba si apoi democratia pe care poporul roman a cerut o va impiedica schimbarea legilor.Ati cerut democratie,libertate si acum ? Acum toti batranii(majoritatea) zic : "mai bine era cu ceausescu" .Vrem pedepse mai dure si aplicarea legilor cum se cuvine.Unul fura un ou si ia n ani de inchisoare si unul care ucide ,violeaza ,etc primeste 10 ani .Ce-i asta?
3.   Comentariu trimis de
(15 dec 2011, 12:36:34
Acest individ ar trebui sa-i fie jupuit madularul si presarat sare... cum a iesit din inchisoare petru vioul din 2006 asa v-a iesi si acum si poate ca va continua cu astfel de prostii daca nu se iau niste masuri mai serioase...! Aviz..
4.   Castrare trimis de
(15 dec 2011, 13:13:48
Bine ca alesii nostri nu mai pot de grija sanatatii acestor violatori si refuza ca acestia sa fie castrati chimic, pe motiv ca au drepturi si ca le poate fi afectata sanatatea. daca-i castram cu foarfeca, le mai afectam sanatatea?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei