Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2011 - Anul XVI, nr. 266 (4864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Marin Bănică joacă alături de Dragoş Bucur în filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie"

Andreea Marin Bănică va juca alături de Dragoş Bucur în lungmetrajul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", filmările pentru această producţie începând luni.

Filmul constituie a doua parte din trilogia care a început cu "Ho Ho Ho", peliculă românească ce a devenit sinonimă cu sărbătorile de iarnă, în urmă cu doi ani, când a înregistrat un mare succes atât în cinema, cât şi pe TV, informează MediaPro Pictures.

Cel care îşi pune barbă albă de data aceasta este Dragoş Bucur. "Este pentru prima oară când îl joc pe Moş Crăciun şi abia aştept să văd reacţia Sofiei (fiica actorului - n.r.) când mă va vedea. De altfel, cred că este primul film în care joc şi pe care îl va vedea şi ea", spune actorul. Vlad, personajul său, este un poliţist care, în timpul liber, se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Aşa ajunge şi la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neîmplinită a cărei viaţă se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceştia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viaţă mai bună.

Ioana este un personaj complex care oscilează între duritatea pe care o afişează în faţa copiilor şi vulnerabilitatea din intimitatea ei. Alegerea producătorilor pentru acest rol este o femeie cu un caracter total opus Ioanei, Andreea Marin Bănică. "A juca într-un film nu era o experienţă aflată pe lista mea de priorităţi. Nu sunt actriţă şi sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a părut fascinantă propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine şi voi face tot posibilul să învăţ, o să fac tot ce depinde de mine. Sunt onorată să pot învăţa de la actorii pe care îi admir aflaţi în distribuţia filmului şi veţi avea o surpriză: nu voi fi uşor de recunoscut", a spus Andreea Marin Bănică.

Scenariul filmului este semnat de un tânăr scriitor de la Hollywood, Collin Jay Blair, şi adaptat în limba română de Gabriela Ceuta. Povestea este emoţionantă şi o urmăreşte pe Ema, o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, care are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începe să creadă că visurile pot deveni realitate, ea află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Cum în Ioana - singurul adult pe care îl cunoaşte - nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten Cosmin, dar şi al lui Vlad, Ema va învaţă adevăratul sens al conceptului de familie, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

"Conceptul filmului de familie nu este îndeajuns de exploatat în România şi, o dată cu filmul «Ho Ho Ho», am realizat cât de doritor este publicul pentru acest tip de filme. Avem nişte actori excepţionali de toate vârstele şi cu ajutorul lor şi al echipei noastre de excepţie vom aduce publicului un film de Crăciun cu toate elementele necesare unei reţete de succes: umor, emoţie şi un sentiment de speranţă", declară Alma Sârbu, producătorul filmului.

Echipa formată din regizorul Jesus del Cerro şi producătorul Alma Sârbu a desfăşurat o întreagă campanie pentru alegerea copilului din rolul principal. Totuşi, tot o cunoştinţă mai veche s-a dovedit a fi cea mai bună alegere: Patricia Poslusnic, cea care a interpretat fetiţa de pe străzi din "Naşa". Distribuţia este completată de Gheorghe Visu, în rolul tatălui lui Vlad, şi de Dana Rogoz - voluntară de profesie.

"Pregătim un film frumos, emoţionant. Sper ca «Ho Ho Ho 2: O loterie de familie» să fie cadoul nostru de sărbători la anul pentru toată lumea", spune Jesus del Cerro.

Filmările vor dura până la începutul lunii decembrie şi vor avea loc în diferite locuri din Bucureşti şi împrejurimi.

Data de lansare a filmului va fi în apropierea Crăciunului 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Marin Bănică joacă alături de Dragoş Bucur în filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie".
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Andreea Marin Bănică joacă alături de Dragoş Bucur în filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei