Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2011 - Anul XVI, nr. 223 (4821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen va primi 100 de milioane de dolari de la grupul Warner

Charlie Sheen, concediat din distribuţia serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate" din cauza scandalurilor din viaţa personală, a ajuns la o înţelegere cu grupul Warner, de la care va primi despăgubiri de 100 de milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Litigiul financiar dintre grupul Warner şi actorul american Charlie Sheen a făcut obiectul unui arbitraj cu uşile închise, nu al unui proces public.

Actorul în vârstă de 46 de ani - care a solicitat 100 de milioane de dolari din partea studiourilor Warner, pe care le acuză de ruperea abuzivă a contractului, după concedierea sa din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half men" din luna februarie, care s-a produs după o serie de scandaluri în viaţa personală, dar şi injurii proferate în public de Sheen la adresa producătorului serialului, Chuck Lorre - va primi iniţial 25 de milioane de dolari, o sumă ce îi va fi plătită în următoarele două săptămâni.

Această sumă reprezintă salariul actorului pentru munca deja depusă de acesta în prima parte a sezonului al optulea din "Doi bărbaţi şi jumătate". În acestă sumă este inclusă şi partea cuvenită actorului, reprezentând profiturile comerciale generate de apariţia lui în acest serial.

Charlie Sheen va primi în total 100 de milioane de dolari, în urma acestei înţelegeri, în următorii şapte ani, informează site-ul TMZ.com.

Starul american le-a urat succes foştilor săi colegi din distribuţia serialului, dar şi actorului Ashton Kutcher care a debutat în acest show TV, cu ocazia unui scurt discurs pe care l-a ţinut duminică seară, la Los Angeles, la gala de decernare a premiilor Emmy.

"Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai urmărit serial de comedie din Statele Unite ale Americii, cu o audienţă săptămânală care depăşeşte în mod constant 15 milioane de telespectatori şi care s-a dovedit a fi de-a lungul anilor o importantă sursă de venituri din publicitate pentru postul CBS şi pentru grupul Warner Bros. Television.

Charlie Sheen a fost din totdeauna un obişnuit al tabloidelor americane din cauza numeroaselor scandaluri şi probleme pe care le-a avut cu justiţia, ce au implicat drogurile, prostituţia şi violenţa conjugală.

Filmările pentru ultimele opt episoade din sezonul 2010 - 2011 al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" au fost anulate, iar viitorul acestui popular show TV părea destul de întunecat şi plin de dubii, după ce producătorii de la CBS au anunţat în mod clar că actorul Charlie Sheen nu va reveni în distribuţia serialului.

După concedierea lui Charlie Sheen, grupul Warner a anunţat, la mijlocul lunii mai, că actorul american Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei pentru cel de-al nouălea sezon al acestui serial. Cel de-al nouălea sezon din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" a debutat luni seară în Statele Unite, şi a fost întâmpinat de critici cu o serie de articole politicoase, dar lipsite de entuziasm.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen va primi 100 de milioane de dolari de la grupul Warner.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen va primi 100 de milioane de dolari de la grupul Warner0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei