Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2011 - Anul XVI, nr. 223 (4821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce primeşte sfaturi pentru gravide de la Gwyneth Paltrow

Cântăreaţa Beyonce Knowles, care aşteaptă primul său copil cu soţul său, rapperul Jay-Z, a apelat la actriţa Gwyneth Paltrow pentru sfaturi privind perioada sarcinii, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani se află la prima sarcină şi Gwyneth - mamă a doi copii, Apple, în vârstă de şapte ani, şi Moses, în vârstă de cinci ani - i-a oferit mai multe sugestii privind suplimentele alimentare potrivite şi produsele necesare unei sarcini sănătoase.

O sursă a declarat pentru revista Closer că Gwyneth, care este căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a sfătuit-o pe Beyonce să bea câte un pahar de suc de pir în fiecare dimineaţă şi să-şi maseze abdomenul cu ulei de nucă de cocos pentru a preveni apariţia vergeturilor.

"A mai sfătuit-o să facă meditaţie cel puţin o oră pe zi şi să-şi ţină picioarele în apă cu gheaţă pentru a preveni umflăturile", a mai spus sursa.

Se pare că, deşi Beyonce a fost încântată de pachetele cu cristale energetice pe care i le-a trimis Gwyneth, pentru o atmosferă încărcată de pace, dragoste şi sănătate, cântăreaţa nu a fost impresionată de alte sfaturi oferite de actriţă.

"Beyonce ştie că Gwyneth încearcă să arate cât de mult ţine la ea, dar sfaturile sale sunt uneori copleşitoare", a mai spus o sursă. "I-a trimis pachete cu ierburi şi vitamine, dar Beyonce vrea să facă lucrurile în felul ei, aşa cum i se pare mai bine şi nu să i se spună ce trebuie să mănânce", a mai spus sursa.

Starul R&B Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, vor deveni părinţi în primăvara anului viitor, cântăreaţa arătându-şi în premieră burtica de femeie însărcinată la gala MTV Video Music Awards, care a avut loc pe 28 august, la Los Angeles. Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce primeşte sfaturi pentru gravide de la Gwyneth Paltrow.
 Vizualizări articol: 422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce primeşte sfaturi pentru gravide de la Gwyneth Paltrow0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei