Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2011 - Anul XVI, nr. 186 (4784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taylor Swift, marea învingătoare la gala Teen Choice Awards 2011

Cântăreaţa americană de muzică country Taylor Swift a primit şase trofee la Teen Choice Awards 2011, duminică, fiind considerată marea câştigătoare a acestei gale, informează Reuters.

Taylor Swift, a cărei popularitate a început să crească în 2006, când şi-a lansat albumul de debut, la vârsta de 16 ani, a fost desemnată "Ultimate Teen Choice".

Swift s-a impus, totodată, la categoriile "cântăreaţa preferată", "cântăreaţa country preferată", "simbol al modei pe covorul roşu", "cel mai bun cântec country" ("Mean") şi "cel mai bun cântec de ascultat după o despărţire" ("Back to December").

Acceptând premiul Ultimate Teen Choice, artista americană, în prezent în vârstă de 21 de ani, le-a mulţumit fanilor şi a glumit spunând pe scenă: "a trecut mult timp de când eram adolescentă - cam doi ani".

Selena Gomez, care a interpretat piesa ei de succes "I Love You Like a Love Song" alături de trupa The Scene, s-a impus la categoria "actriţa preferată într-un serial TV", graţie rolului din "Wizards of Waverly Place". Ea a fost desemnată învingătoare, totodată, la categoria "hottie" (cea mai "fierbinte" adolescentă), iar The Scene a fost desemnată cea mai bună trupă, impunându-se şi la categoria "cântecul preferat al anului", cu piesa "Who Says".

Justin Bieber, iubitul Selenei Gomez, s-a impus la categoriile "hottie" (cel mai "fierbinte" adolescent) şi "twit" (cel mai bun mesaj postat pe Twitter). Bieber, în vârstă de 17 ani, a fost desemnat şi cel mai bun cântăreţ şi a primit un premiu pentru actorie, graţie apariţiilor sale recente în câteva seriale nord-americane.

Trofeul Inspire i-a revenit tinerei Demi Lovato, o cântăreaţă şi actriţă în vârstă de 18 ani, care a anunţat în 2010 că îşi întrerupe turneul pe care îl susţinea, pentru a se interna într-o clinică specializată în tratarea abuzurilor.

De atunci, Lovato a vorbit în mod deschis despre problemele ei - tulburări de alimentaţie, tendinţe de automutilare - şi despre abuzurile la care era supusă la şcoală, în adolescenţă. Ea a înfiinţat o fundaţie, Love Is Louder Than the Pressure to be Perfect, cu scopul de a-i ajuta pe copii şi pe adolescenţi să reziste mai bine în faţa stresului şi a presiunii.

Alte două trofee importante ale galei de duminică i-au revenit britanicului Robert Pattinson, starul francizei "Amurg", care a fost desemnat cel mai bun vampir, pentru rolul său din această serie cinematografică foarte populară printre adolescenţi, dar şi cel mai bun actor într-un film dramatic.

Printre ceilalţi câştigători ai galei, organizată la Gibson Amphitheatre din Universal City din Los Angeles, s-au numărat Cameron Diaz (cea mai bună actriţă într-o comedie), Ashton Kutcher (cel mai bun actor într-o comedie romantică), Justin Timberlake (cel mai bun actor într-o comedie), Blake Lively (cea mai bună actriţă într-un serial TV) şi distribuţia musicalului "Glee", desemnat cel mai bun serial TV de comedie.

Gala Teen Choice Awards, a cărei primă ediţie a avut loc în 1999, este organizată anual de postul de televiziune Fox. În cadrul acestei gale sunt onorate cele mai mari realizări din muzică, cinematografie, sport, televiziune şi modă, iar trofeele sunt acordate în urma voturilor exprimate de fanii cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani. Câştigătorii primesc ca trofeu o placă de surf în mărime naturală - de departe premiul cu cele mai mari dimensiuni din showbiz -, al cărei design este personalizat în fiecare vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taylor Swift, marea învingătoare la gala Teen Choice Awards 2011.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taylor Swift, marea învingătoare la gala Teen Choice Awards 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei