Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2011 - Anul XVI, nr. 186 (4784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniel Craig: Aş fi dezastruos într-o comedie romantică

Actorul britanic Daniel Craig a declarat într-un interviu recent că nu doreşte să joace într-o comedie romantică, deoarece ar fi "dezastruos" într-un astfel de rol, informează contactmusic.com.

Actorul, devenit celebru după ce a interpretat rolul agentului James Bond în filmele "Casino Royale" şi "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace", consideră că, deşi un film bun nu poate fi restricţionat de genul căruia îi aparţine, în cazul lui nu ar fi o idee bună să joace într-o comedie romantică.

"Nu voi juca într-o comedie romantică. Aş fi dezastruos într-o comedie romantică. Filmele bune nu sunt doar amuzante. Filmele bune nu sunt doar triste. Filmele bune nu sunt doar serioase. Ele înseamnă toate aceste lucruri. În filmele bune, trebuie să fii implicat în personaj", a declarat starul britanic.

Daniel Craig a spus cu această ocazie că şi-ar dori să vadă mai mult umor în următorul film din seria "James Bond", ce va fi regizat de Sam Mendes.

"Umorul trebuie să provină din ceva adevărat, din ridicolul unor situaţii. Dacă vor fi doar glume făcute de dragul de a face glume, atunci nu mă interesează", a adăugat Craig.

Ca şi ceilalţi actori care l-au interpretat pe James Bond, Daniel Craig s-a aflat la o adevărată răscruce din punct de vedere profesional. Celelalte două roluri majore ale sale, din peliculele "Munchen" (2005) şi "Sfidarea/ Defiance" (2008), au marcat evoluţia actorului britanic, de la stilul clasic al personajului Bond la o versiune mai elaborată artistic a personajelor principale din aceste filme de acţiune.

Daniel Craig poate fi văzut în această vară pe marile ecrane în filmul "Cowboys & Extratereştri". Filmul, regizat de Jon Favreau, va fi lansat în România pe 26 august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Craig: Aş fi dezastruos într-o comedie romantică.
 Vizualizări articol: 376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Craig: Aş fi dezastruos într-o comedie romantică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei