Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2011 - Anul XVI, nr. 180 (4778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse ar fi cumpărat cocaină şi heroină de 1.200 de lire cu câteva ore înainte de a muri

Un bărbat din anturajul lui Amy Winehouse din Londra susţine că vedeta ar fi cumpărat cocaină şi heroină în valoare de 1.200 de lire sterline în noaptea de dinaintea morţii sale.

Tony Azzopardi, care este reaudiat de poliţie astăzi, susţine că a ajutat-o pe cântăreaţă să cumpere droguri în primele ore ale zilei de 23 iulie, aceeaşi în care a fost găsită moartă în casa ei din Londra, potrivit Daily Mail.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost introdus în anturajul vedetei de către fostul soţ al acesteia, Blake Fielder-Civil, şi susţine că vrea ca familia cântăreţei "să ştie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat".

Azzopardi a declarat că Amy Winehouse i-ar fi cerut să o ajute să cumpere droguri. Bărbatul susţine că au luat împreună un taxi până în West Hampstead, unde au luat legătura cu un dealer local. Potrivit lui Tony Azzopardi, cântăreaţa ar fi plătit peste 1.200 de lire pentru aproximativ 15 grame de cocaină şi 15 de heroină. Ulterior, bărbatul s-ar fi despărţit de cântăreaţă în Archway, în nordul Londrei.

Câteva ore mai târziu, trupul neînsufleţit al lui Amy a fost găsit de către bodyguard în apartamentul ei.

În ciuda declaraţiilor lui Azzopardi, poliţia susţine că nu a găsit în locuinţa vedetei nici un fel de droguri, iar familia cântăreţei spune că povestea lui Azzopardi nu se potriveşte cu ce ar fi făcut Amy în ziua respectivă.

Cântăreaţa britanică, a cărei carieră meteorică a fost subminată de numeroase probleme cauzate de dependenţa de alcool şi droguri, a fost găsită moartă sâmbătă, 23 iulie, în apartamentul ei din nordul Londrei.

La începutul săptămânii trecute a fost finalizată autopsia, fără a fi însă stabilită cauza decesului. O anchetă judiciară a fost deschisă la St. Pancras Coroner's Court din Londra, un tribunal specializat în cazurile de deces violent sau neaşteptat însă următorul termen a fost stabilit pe 26 octombrie.

Potrivit poliţiei din Marea Britanie, moartea cântăreţei este cercetată ca "inexplicabilă", dar nu "suspicioasă".

Amy Winehouse lupta de mai mulţi ani contra dependenţei de alcool şi droguri. Ea încheiase recent o cură de dezintoxicare şi a încercat să revină pe scenă, printr-un turneu european, pe care a fost nevoită în cele din urmă să îl anuleze.

Amy şi-a "învins" dependenţa de droguri şi "încerca cu adevărat să îşi rezolve problema pe care o avea cu alcoolul", a declarat tatăl vedetei, Mitch Winehouse, un fost şofer de taxi devenit cântăreţ de jazz, în timpul discursului pe care l-a ţinut în memoria fiicei sale, cu ocazia ceremoniei funerare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse ar fi cumpărat cocaină şi heroină de 1.200 de lire cu câteva ore înainte de a muri.
 Vizualizări articol: 324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse ar fi cumpărat cocaină şi heroină de 1.200 de lire cu câteva ore înainte de a muri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 aug 2011, 20:28:16
"În ciuda declaraţiilor lui Azzopardi, poliţia susţine că nu a găsit în locuinţa vedetei nici un fel de droguri"..........pai normal daca le-a luat pe toate. Ce sa mai gasesca politia?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei