Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2011 - Anul XVI, nr. 150 (4748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu a comandat un cărucior triplu din SUA

Nicoleta Luciu, însărcinată cu tripleţi, a realizat un pictorial inedit pentru noul număr al revistei Ce se întâmplă, doctore?, vedeta spunând într-un interviu acordat acestei publicaţii că a comandat un cărucior triplu din Statele Unite ale Americii, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Nicoleta Luciu mărturiseşte în interviul din noul număr al revistei "Ce se întâmplă, doctore?" că este nerăbdătoare să îşi strângă în braţe comorile. Ea se pregăteşte intens pentru întâlnirea cu cei trei bebeluşi şi, deşi nu se gândeşte încă la hăinuţe, a comandat deja căruciorul: "Nu sunt superstiţioasă, dar e încă prea devreme să cumpărăm haine pentru tripleţi. Din capitolul accesorii, am comandat deja un cărucior triplu din Statele Unite ale Americii".

Întrebată despre riscuri, Nicoleta Luciu spune că este la curent cu tot ce ţine de o sarcină triplă: "Da, am citit şi citesc în continuare mult. Ştiu că există riscuri, dar nu mă gândesc la ele. Mă gândesc la tot ce e frumos, iar dacă îmi vin gânduri rele, le alung. Tot ce îmi doresc este să-mi aduc copiii sănătoşi acasă".

"La ultima ecografie, atunci când am aflat că vom avea o fetiţă şi doi băieţi, Zsolt şi cu mine am fost foarte emoţionaţi. Medicul ne-a spus că feţii sunt sănătoşi şi că se dezvoltă bine. La întoarcerea din vacanţă voi mai face o ecografie", a spus Nicoleta Luciu. Vedeta va naşte prin cezariană şi recunoaşte că i-ar fi fost teamă să nască natural.

În acelaşi interviu, Nicoleta mai spune că Zsolt Jr are grijă de ea:

"Când îmi vede burtica, îi place să o pupe şi să o dea cu cremă. Mai mult, chiar ascultă la căşti mişcările copiilor. Este tare entuziasmat, nu ştiu dacă este mai atent sau mai grijuliu. Îi voi explica pe parcurs că el este deja mare şi că am încredere în el să mă ajute cu creşterea celor mici". "Zsolt Jr. încă nu conştientizează că vor fi trei, dar ştie că vine «bebe»", a mai spus Nicoleta Luciu.

În ceea ce priveşte regimul pe care l-a adoptat, vedeta Acasă TV mărturiseşte în "Ce se întâmplă, doctore?" că are o alimentaţie sănătoasă:

"Consum multe legume, fructe, lactate, nu mănânc iute şi nici fructe de mare. Dacă am poftă de ceva dulce, nu mă abţin, dar mănânc doar în prima parte a zilei". Despre garderoba sa, Nicoleta spune: "N-am voie să fac mişcare. Deoarece burta creşte pe zi ce trece, a fost nevoie să-mi cumpăr mai multe haine, dar am şi rochii arăbeşti foarte lejere şi comode cumpărate din Turcia, din perioada în care am filmat pentru telenovela «Iubire şi onoare». Nu ţin cont dacă mă îngraş sau nu, important este ca eu şi cei mici să fim sănătoşi".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu a comandat un cărucior triplu din SUA.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nicoleta Luciu a comandat un cărucior triplu din SUA5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei