Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2011 - Anul XVI, nr. 143 (4741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jodie Foster face filme pentru a-şi înţelege sentimentele

Actriţa şi regizoarea Jodie Foster a declarat că nu regizează decât filmele de care se simte legată emoţional, deoarece numai astfel de producţii o ajută să îşi înţeleagă sentimentele.

Vedeta a mărturisit că este fascinată de depresie, acesta fiind un subiect pe care l-a explorat în noul ei film, "The Beaver". De asemenea, ea a spus că, lucrând la filme cu subiecte delicate, a ajuns să îşi înţeleagă mai bine propriile sentimente şi probleme, informează femalefirst.co.uk.

"Cred că depresia este fascinantă şi au fost mulţi depresivi în familia mea. Lucrul la filme despre oameni aflaţi în crize spirituale m-a ajutat să îmi depăşesc propriile crize. Felul meu de a-mi pune sentimentele în ordine înseamnă să fac un film din ele şi să văd problemele din toate unghiurile", a declarat Foster.

Totodată, Foster a recunoscut că vrea să regizeze numai filme de care se simte legată emoţional. "Într-un fel, filmele pe care le regizez trebuie să fie povestea vieţii mele. Primul film pe care l-am regizat, «Micul Tate», este despre un copil supradotat, al doilea film, «Vacanţă cu familia», este despre a fi la vârsta de 30 de ani. «The Beaver» este despre un om aflat la vârsta mijlocie. Într-un fel, toate formează o trilogie", a spus Foster.

Jodie Foster se numără printre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar, pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul din filmul "Curaj nebănuit" (2007).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jodie Foster face filme pentru a-şi înţelege sentimentele.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jodie Foster face filme pentru a-şi înţelege sentimentele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei