Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2011 - Anul XVI, nr. 143 (4741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: În coaliţie se va găsi o soluţie corectă în legătură cu reorganizarea

Luni, 20 Iunie 2011 (18:10:21)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, că este convinsă că în coaliţie se va găsi "o soluţie corectă" în legătură cu tema reorganizării administrativ-teritoriale a ţării.

"Mâine (marţi, n.r.) suntem invitaţi la discuţii cu preşedintele. Dacă vorbim de şansa de a găsi o soluţie corectă pentru scopul pentru care facem reorganizarea, pentru România, în coaliţie, eu sunt convinsă că o să găsim o soluţie corectă", a spus Udrea, după şedinţa BPN al PDL.

Ea a spus că în coaliţie au fost discuţii între parteneri şi aceştia se află "pe drumul cel bun".

"Înţeleg că suntem pe drumul cel bun, există posibilitatea de a ajunge la o înţelegere, interesul fiind până la urmă interesul României, iar eu, ca ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, care trebuie să absorb bani europeni şi mă ocup şi la minister de dezvoltare regională, spun că da, trebuie găsită o soluţie pentru a face această reorganizare administrativ-teritorială măcar cu scopul de a atrage mai multe fonduri europene", a explicat Elena Udrea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: În coaliţie se va găsi o soluţie corectă în legătură cu reorganizarea.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Udrea: În coaliţie se va găsi o soluţie corectă în legătură cu reorganizarea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasă cucoană UDREA regionalizarea... trimis de
(20 iun 2011, 23:13:43
Lasă cucoană ,UDREA regionalizarea...ai văzut ce val de nemulţuniri aţi stârnit in intreaga ţară ...si nu mai vorbiţi de atragere de fonduri ...că astea dacă ai cap le atragi si fără regionalizare...Fonduri mai mari se pot atrge si acum pe regiuni istorice...nu ştiaiţi ? Nu trebuie să faci reorganizare administrativă! Treaba urâtă e faptul că nu sunteţi in stare să le atrgeţi nici pe alea la nivel de comună sau judeţ ...si incercţi să distrageţi atentia cetaţenilor si să scoateti " castane din foc " dând vina pe regionalizare !Şi U.E. a spus destul de răspicat că nu impune o anumită organizare administrativă Romaniei si nici altei ţări pt obţinerea de fonduri europene ...A rămas oare guvernul setat pe această fraza mincinoasă ?...De ce _ Care e scopul ?
2.   Doamna UDREA ,SEMENI VâNT ...CULEGI FURTUNĂ trimis de
(21 iun 2011, 10:47:00
Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, declară că locuitorii din Harghita şi Covasna ar putea să iasă în stradă şi să protesteze paşnic faţă reorganizarea administrativ-teritorială. Declaraţia acestui domn ministru al Guvernului României, stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil, vine la scurt timp după ce preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, a declarat că UDMR şi bisericile maghiare se pregătesc de ,,nesupunere civică” dacă Traian Băsescu şi PDL nu vor fi de acord cu Ţinutul Secuiesc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei