Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2011 - Anul XVI, nr. 143 (4741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Şeful de la FMI a cam belit-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cum ştim, organizaţiile europene de protecţie a pedofililor l-au făcut scăpat până la urmă pe peştele gras numit Roman Polanski, deşi pescarii americani s-au luptat vreme de decenii să-l prindă. S-au luptat pentru captura asta mai eroic decât personajul principal din „Bătrânul şi marea”, celebra carte a lui Hemingway.

Stârnită de Franţa, justiţia elveţiană a făcut ce a făcut şi l-a ajutat să se fofileze pe regizorul consumator de carne de minoră în carcasă. O lume întreagă a aplaudat modul în care justiţia nu a mai fost justiţie. Dar e timpul să se vindece de iluzii până şi cei mai visători dintre noi: lumea e proastă peste tot, nu numai în România.

Din păcate pentru Franţa, un alt peşte gras din crescătoria sa, şeful de la FMI, a primit în buză un cârlig mare şi incomod ca un harpon. Iar ăsta - dacă e să folosim franş limbajul cel mai potrivit activităţilor sale sexuale, cu scuzele de rigoare adresate doamnelor şi domnişoarelor - chiar că a belit-o.

Deşi s-a încercat şi în cazul lui o solidarizare ca la Roman Polanski – mereu îmi vine să îl dezmierd Roman Pulanski – omul are la mâini cătuşe groase cât jugul de la bou şi cred că îşi va trece în curriculum vitae ani grei de bulău. Iar cum e în puşcăriile din USA, asta numai curul lui Necolaiciuc, şezut câţiva ani pe acolo, o poate mărturisi.

Mă rog, treaba lui. Eu am o singură curiozitate, în calitate de cetăţean al unei ţări care întinde mâna regulat spre mila FMI-ului. Când o fi venit şeful ăsta mare pe la noi, cu ce l-o fi omenit Traian, mai bine zis cu cine l-o fi omenit, pentru ca ţara noastră să obţină împrumuturile vitale pentru ea ? I-o fi pasat-o pe Roberta, sau poate chiar pe buzata de fie-sa ?

Sau o fi mers cu ospitalitatea până acolo încât i-a servit-o pe tavă, cu un şervet alb în jurul mâinii, chiar pe blondina Lenuţa ? Oare s-o fi îndurat ? Oricum, fiind vorba de interesul naţional, româncele care au trecut prin patul şefului de la FMI ar trebui cunoscute, pentru ca tot poporul să le ştie şi să le preţuiască.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful de la FMI a cam belit-o.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Şeful de la FMI a cam belit-o5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei