Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2011 - Anul XVI, nr. 143 (4741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CJ înfiinţează un departament de cercetare şi dezvoltare la Spitalul Judeţean Suceava

Luni, 20 Iunie 2011 (16:02:14)

Spitalul Judeţean Suceava va beneficia în curând de un departament de cercetare şi dezvoltare. Noua structură organizatorică va fi supusă aprobării deliberativului judeţean în şedinţa de miercuri, proiectul de hotărâre fiind iniţiat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilie Vasile, la solicitarea conducerii Spitalului Judeţean. 

„În spital se pot desfăşura activităţi de cercetare ştiinţifică sub îndrumarea medicilor care au titlu de <doctor în ştiinţe medicale>, a medicilor doctoranzi, precum şi a medicilor care sunt investigatori principali în studii clinice. Aceste activităţi de cercetare vor fi organizate astfel încât să întărească calitatea actului medical în ceea ce priveşte etica şi deontologia medicală, precum şi respectul privind drepturile pacienţilor. Spitalul Judeţean de Urgenţă <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava trebuie să desfăşoare aceste activităţi de învăţământ şi cercetare atât ştiinţifică, cât şi medicală, în conformitate cu regulamentul de organizare şi funcţionare al acestuia, pentru a putea îndeplini condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare privind planul de conformare pentru clasificarea în categoria II”, a declarat Ilie Vasile. Departamentul de cercetare şi dezvoltare înfiinţat va fi coordonat de directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ înfiinţează un departament de cercetare şi dezvoltare la Spitalul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CJ înfiinţează un departament de cercetare şi dezvoltare la Spitalul Judeţean Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dializa de spital la suceava trimis de
(20 iun 2011, 18:18:47
Mai bine sa spuna ce au facut si cum au distrus dializa spitalului Suceava. Ca nu pot sa-i asigure materiale, asistente si infirmiere nu sunt cate trebuie, medici de garda nu-s. Asistenta ramane singura cu bolnavi gravi si de-abia face fata. Nu se respecta nimic din ce inseamna dializa. Sau trebuie sa moara si aici cineva, ca sa fie acuzata tot asistenta, ca la Giulesti ? Directorul si medicul sef ce fac oare ? Ultimul doar trage de bolnavi pentru centrul particular, dar nu e in stare la sital sa faca ce trebuie. Iar directorul nici atat. El e zugravul sef al spitaluluisi muta toate sectiile, cand nu sunt bani.
2.   ... trimis de
(20 iun 2011, 18:21:32
Sa asigure intai la sectiile existente tot ce trebuie si apoi sa se umfle in pene cu cercetarea ... Asistentele isi cumpara comprese sterile si manusi ca aiba cu ce lucra... RUSINEEEE !!!!
3.   Articol trimis de
(20 iun 2011, 18:27:07
Si voi, de la Monitorul, de ce nu scrieti, de ce nu mergeti sa faceti poze, sa vedeti cum sub pretextul ca dializa trebuie privatizata s-a distrus total in spital ? De ce nu cautati sa vedeti cum ar trebui sa fie si apoi sa vedeti ce au facut ei ? De bolnavii de acolo, cine raspunde ? Sau va temeti ca daca va imbolnaviti se razbuna cineva pe voi ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei