Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2011 - Anul XVI, nr. 134 (4732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, internat pentru evaluare psihiatrică

Weston Cage, fiul cel mare al lui Nicolas Cage, a fost transportat, marţi, cu ambulanţa la un spital din Beverly Hills, pentru o evaluare psihiatrică, după o altercaţie cu antrenorul lui de fitness.

Weston Cage - fiul lui Nicolas Cageşi al unei foste iubite a artistului, actriţa Christina Fulton - a avut o altercaţie cu antrenorul lui de fitness la o cantină din Hollywood, The Framer's Kitchen, informează contactmusic.com.

Se pare că rockerul în vârstă de 20 de ani s-a enervat după ce antrenorul lui i-ar fi spus că nu poate comanda ceva care nu se află pe meniu, iar martorii spun că părea să aibă halucinaţii.

Potrivit TMZ.com, mai mulţi poliţişti au venit la restaurant şi, după ce i-au spus lui Weston că dacă nu le urmează ordinele vor utiliza asupra lui un dispozitiv pentru electroşocuri, reprezentanţii legii au fost atât de îngrijoraţi încât l-au legat şi l-au transportat cu o ambulanţă la Centrul medical Cedars-Sinai.

El a fost supus unei evaluări psihiatrice în urma căreia specialiştii vor stabili dacă suferă de o tulburare mintală care îi pune în pericol pe cei din jurul său sau care îl determină să-şi facă rău singur.

Potrivit unor surse, înainte de conflictul din cantină, Weston s-a certat cu soţia, Nikki Williams - cu care s-a căsătorit în aprilie -, muzicianul ieşind ca o furtună din casa cuplului.

Se pare că actorul Nicolas Cage şi-a vizitat deja fiul la spital.

De altfel, în aprilie, Nicolas Cage, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat după ce şi-ar fi bruscat soţia, Alice Kim, în timpul unei discuţii aprinse în public, dar actorul nu a fost pus sub acuzaţie pentru acest incident.

În 1988, Cage a început să se întâlnească cu actriţa Christina Fulton, care l-a născut pe fiul lor, Weston Coppola Cage, pe 26 decembrie 1990. Weston a apărut alături de tatăl său în filmul "Lord of War", în rolul tânărului mecanic ucrainean Vladimir. Nicolas Cage a fost căsătorit de trei ori, cu Patricia Arquette (1995 - 2001), Lisa Marie Presley (august - noiembrie 2002) şi Alice Kim, actuala soţie, cu care s-a căsătorit în 2004 şi cu care are un fiu, Kal-El, născut în octombrie 2005.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, internat pentru evaluare psihiatrică.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, internat pentru evaluare psihiatrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei