Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2011 - Anul XVI, nr. 109 (4707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Whitney Houston, internată din nou într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri şi alcool

Cântăreaţa americană Whitney Houston s-a internat din nou într-o clinică din Statele Unite ale Americii, unde primeşte tratament specializat contra dependenţei de droguri şi de alcool, a anunţat, luni, agentul de presă al artistei.

Diva americană urmează un program specializat care le permite pacienţilor să vină la clinică şi să plece după tratament, fără a fi nevoiţi să rămână câteva zile sau săptămâni în incinta acesteia.

"Whitney Houston urmează un program de tipul «in and out-patient» pentru a primi tratament contra dependenţei de droguri şi alcool. Whitney s-a înscris din propria iniţiativă în acest program, pentru a sprijini lungul ei proces de recuperare", a declarat Jill Fritzo, agentul de presă al cântăreţei.

Whitney Houston, în vârstă de 47 de ani, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri. Însă unele dintre concertele sale incluse în acest turneu de revenire, desfăşurat în 2010, au lăsat mult de dorit.

În primul din seria de concerte programate în Marea Britanie, anul trecut, cântăreaţa americană părea epuizată şi că nu are suflu. La Paris, diva a fost spitalizată din cauza unei infecţii respiratorii şi a fost nevoită să îşi amâne câteva dintre reprezentaţii. Iar în Australia, vedeta americană a fost criticată de fani şi de presa de specialitate.

În aprilie 2010, Whitney Houston a catalogat drept "ridicole" articolele apărute în mass-media internaţională potrivit cărora ea ar fi reînceput să se drogheze.

Site-ul TMZ.com, specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi, a anunţat, luni, că Whitney Houston s-a internat în urmă cu 10 zile într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, din care i se permite să iasă cu condiţia să fie însoţită de un supraveghetor.

Potrivit site-ului TMZ.com, artista americană s-a înscris în acest program deoarece vrea să îşi "cureţe" organismul de toxine, pentru a fi pregătită să joace într-un film.

În 2009, Whitney Houston a lansat primul album de studio după o pauză de şapte ani - "I Look To You". Lansarea acestui material discografic a marcat revenirea lui Houston în lumina reflectoarelor, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu grave probleme personale şi profesionale, presa americană afirmând la un moment dat că artista se află la un pas de moarte.

În decembrie 2002, cântăreaţa a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a consumat droguri şi alcool. În ciuda faptului că a negat că era dependentă, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia. Ea a declarat, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că drogurile pe care le folosea cel mai frecvent, împreună cu fostul său soţ, erau o combinaţie de marijuana şi cocaină.

Însă după ce a divorţat de soţul ei, rapperul Bobby Brown, în 2007, şi a câştigat custodia fiicei sale, Bobbi Kristina, artista americană şi-a plănuit cu minuţiozitate revenirea pe scena muzicală.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu Discuri de Platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cele mai bine vândute melodii din toate timpurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Whitney Houston, internată din nou într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri şi alcool.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Whitney Houston, internată din nou într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri şi alcool0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei