Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pippa Middleton, preferata presei după nunta regală

Philippa Middleton, principala domnişoara de onoare a cuplului regal, a avut un succes teribil în timpul scurt cât a ţinut trena miresei. Frumuseţea ei a inspirat apariţia de site-uri pentru admiratorii săi.

Pe site-ul de socializare Facebook au apărut nenumărate pagini dedicate domnişoarei de onoare, dintre care unul, "Pippa Middleton Ass Appreciation Society", a adunat peste 176 de mii de fani până în prezent, potrivit Daily Mail.

Toată lumea a fost încântată de sora miresei şi de cât de bine arată din spate. Chiar dacă posteriorul a fost partea cea mai admirată, suficient de multă lume s-a declarat încântată de felul în care s-a îmbrăcat.

 

Rochie de mireasă inedită, realizată din hârtie igienică

Pippa Middleton este din nou în atenţia presei după nunta regală la care a atras toate privirile datorită frumuseţii ei. De această dată a fost publicată o fotografie în care Pippa poartă o rochie de mireasă inedită, realizată din hârtie igienică.

Fotografia a fost realizată în timpul unei petreceri recente la care sora lui Kate a participat alături de mai mulţi prieteni, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată în rochia scurtă realizată din mai multe straturi de hârtie igienică, Pippa stă în genunchi în faţa unei mese pe care sunt sticle de alcool şi cărţi de joc, şi râde alături de prietenii ei.

Philippa Middleton este singura soră a ducesei de Cambridge. Cele două surori mai au un frate, James, de 23 de ani.

Prinţul William şi Kate Middleton au fost declaraţi soţ şi soţie, vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi. Cei doi au ieşit apoi în balconul de la palatul Buckingham şi s-au sărutat în faţa miilor de oameni prezenţi.

Mii de admiratori, turişti sau rezidenţi au ocupat, începând din zorii zilei de vineri, centrul Londrei pentru a sărbători "nunta secolului", aşa cum a fost supranumită căsătoria dintre prinţul William şi Kate Middleton, celebrată la 30 de ani de la nunta dintre Charles şi Diana.

Ceremonia a fost transmisă în direct în 180 de ţări, dar şi pe internet, fiind urmărită de circa 2 miliarde de spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pippa Middleton, preferata presei după nunta regală.
 Vizualizări articol: 1216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pippa Middleton, preferata presei după nunta regală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei